sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sukkia

Palataanpa taas tähän lempiaiheeseeni. Täällä on valmistunut jälleen kaksi paria sukkia.

Ensimmäiset aloitin helmikuun ekana päivänä ihan vuorokauden ensimmäisten minuuttien aikana jotta sain sukat sekä tammikuun SKA haasteeseen että lankahamstereihin. Mallina Peacock joka löytyy tuon linkatun sivun alalaidasta ja on siis ilmainen, tulee sähköpostiin tilaamalla. Lankana Gjestal Frost (kulutus 60 g) ja puikot 2.5 mm. Mä aina tykästyn näihin malleihin joissa on paljon nurjaa ja kierrettyjä silmukoita ja ranteet valittaa.


Lanka  on tuommoista jännän raidallista ja väri oikein kiva. Vähän tuo lanka oli karheaa mutta se voi tietysti johtua siitä että kerin seuraavien sukkien langan kerälle ennenkuin nämä oli valmiit ja seuraavat sukat on tehty aivan mielettömän pehmeästä kashmir-sekoitteesta.

Eli tartuin Kristelin tarjoukseen ja halusin Dragonfly Rib Socks sukkien ohjeen. Ja ohje suorastaan huusi haluavansa heti puikoille. Lankana Ilun värjäämä vahvistettu kashmirsukkalanka (kulutus 70 g) ja puikot 2.5 mm. Tein molemmat sukat kerralla ja aloitin kerän molemmista päistä. Iso virhe. Sukat on nyt selkeästi eri väriset, kuvasta sitä ei niin selvästi ehkä huomaa mutta toisen sukka on kauttaaltaan vaaleampi. Tämän olisi voinut välttää neulomalla yhden sukan kerrallaan ja vuorotellen alku- ja loppupään langalla. Kanssaneulojat Ravelryssä olivat sitä mieltä että väriero ei haittaa joten tein sukat valmiiksi ja ne on siis aivan ihanan pehmoiset. Toivottavasti kelpaavat saajalleen, sukat lähtee huomenna postin mukana maailmalle.

Sitten vielä yhteiskuva molemmista sukista.


Lisäksi olen neulonut yhden vyyhdin Wollmeisea omaan paitaani ja aloittanut taas yhdet sukat. Sukat valmistuu varmaan huomenna ja paita toivottavasti myöhemmin helmikuussa.

3 kommenttia:

  1. Ihania sukkia!!! Sudenkorennot pääsevät pikapuolin puikoille ja ehkä Peacockitkin joskus!! Kiitos, että olet olemassa, koska sinulta saa tosi hyviä sukkavinkkejä!! :)

    VastaaPoista
  2. Sukat ovat pehmeät, kauniit ja ihanat! Kiitos vielä kerran!

    VastaaPoista