sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesän värejä

KYH  sujuu ajallaan ja uusia projekteja olen aloittanut viikon aikana vain kolme. Mulle ei oikein sovi tämmöinen tempaus missä aloitetaan aina vaan uutta, mun pitää välillä saada jotain valmista aikaan. Yleensäkin mulla on aina kovin vähän töitä kesken yhtäaikaa. Mutta kun leikkiin on ryhdytty niin loppuun asti mennään. Ja sittenhän se helpottaa kun kaikki työt on saatu alulle.



Viikolla valmistui ensin ihanan turkoosi sukkapari. Lankana Cascade Heritage 150 jonka ohuempaa sisarusta olen käyttänyt usein. Tämä paksuus oli puikoilla ekaa kertaa mutta luultavasti ei kuitenkaan viimeistä. Aivan ihanaa lankaa, pehmeää ja tosi helposti neuloutuvaa. Tykkäsin neulomisesta kovasti ja myös lopputuloksesta tykkään.



Mallina Kirsikkatie Ullasta ja puikot 3 mm. Tämä on jo yhteensä kymmenes valmistunut KYH työ. SukkaKYH 16.




Sitten jatkoin seuraavaa sukkaparia. Lankana Regian 8-säikeinen sukkalanka joka ei ole ollenkaan niin pehmeää kuin tuo Cascade ja puikot oli ehkä puoli milliä liian pienet tälle langalle joka myös säikeytyi aika pahasti. Näistä jälkimmäistä neuloin pitkän pätkän töissä kun meillä oli taas vaihteeksi parin tunnin palaveri jossa piti vain istua ja kuunnella.



Mallina Twisted ja puikot 3 mm. Sukat aloitetaan varpaista ja onnistuin taas vaihteeksi löytämään ohjeen jossa on minulle uusi tapa tehdä kantapää. Sukat on tosi kivat vaikka lanka ja puikot ei ehkä olleetkaan ihan luodut toisilleen. SukkaKYH 12.



Lisäksi virkkasin pari tilkkua Ravelryssä kerättävään lohtupeittoon. Ajattelin saajaa koko ajan kun virkkasin ja toivon valmiin peiton tuovan lohtua äärettömän suureen suruun. Ei pieni ihminen voi aina ymmärtää mikä tarkoitus asioilla on, kenenkään ei pitäisi kohdata sellaista murhetta kuin perhe jolle peitto menee.



Tilkkumallit kirjasta 200 virkattu ruutua. Langat saajan toiveiden mukaisissa väreissä omasta lankakopasta. Nämä tilkut on KYH 14 ja 15.



Tänään valmistui jotain josta itse tykkään kovasti mutta kuvallinen esittely vasta ensi kerralla.

2 kommenttia: