tiistai 11. joulukuuta 2012

11. joulukuuta



Pari kuukautta sitten huomasin jossain lehdessä kirjatarjouksen, Patalappuja à la carte oli mukavasti alennettuna ja tietenkin tilasin sen. Selasin kirjan pikaisesti läpi ja päätin virkata muutaman lappusen sitten joskus.



Viime viikolla kaivoin kirjan esille, patalaput ovat kivoja myös joululahjoina. Heti kun avasin kirjan mies huuteli takan luota (toisesta huoneesta): sun pitäis virkata tähän semmoinen lappu jolla takan luukun saa helposti auki polttamatta näppejään. Me on kyllä ennenkin huomattu että telepatia toimii meidän välillä varsin hyvin, mies ei siis edes tiennyt että mulla on tämmöinen kirja. :)



Ensimmäiseksi malliksi valikoitui kiva vohvelivirkkaus, tämän tein ihan tuon mallivirkkauksen takia. Lappu tuntuu sopivan paksulta, lankana joku euron puuvillalanka, väri on ihan puhdas keltainen vaikka kuvat yrittääkin väittää oranssiksi, viimeisen kuvan väri lähinnä oikeaa. Koukku ohjeen mukainen, taisi olla 2.5 mm. Ohjeen reunavirkkaus ei oikein auennut, katsoin mallia kuvista ja sain aikaan aika samanlaista jälkeä. Tällaisella virkkauksella olisi kiva tehdä vaikkapa peitto paksummasta langasta.

2 kommenttia:

  1. Kuoresta löytyi tänään ihania hiutaleita kuuseen ripustettavaksi. Kiitos paljon! Ehdin ne jo tärkätäkin, joten nyt täytyy vaan alkaa suunnittelemaan kuusenhakureissua:) Ihana palkinto.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva pinta. Pitäisi joskus opetella virkkaamaan(kin)!

    VastaaPoista