keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tasan sata-

tuhatta kävijää tuli tilastojen mukaan täyteen joskus maanantain ja tiistain välisenä yönä. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi tuli Sirpale. Otatko yhteyttä sähköpostilla, osoite tuossa yläkulmassa, ja ilmoitatko mitä haluat ja osoitteesi.


Koska kävijäbongauksia ei tullut kovin monta, päätin palkita kaikki jonkun kävijämäärän bonganneet. Eli mustakissa, -Tikutin-, knea ja liinu voivat valita vaikka näistä kuvan pussukoista mieleisensä, kuvan oranssi pussukka on lähinnä tarvikkeille tarkoitettu. Mulla on vielä muutama pussukka odottamassa ompelua joten ylläriä voi myös toivoa. Yhteydenottoja odotetaan sähköpostiin, Neulomon tai Ravelryn yksityisviestinä.


Blogin katsojamäärä on tosiaan nyt yli 100 000, mulle tosi iso määrä, joillekin pieni. Olen iloinen kaikista kävijöistä ja vaikka tuo sivun laskuri ei ihan oikein toimikaan niin näyttää siltä että osa käy täällä useamminkin. Uusia kävijöitä on päivittäin paljon, koska blogi on jo vähän vanhempi ja laskuri ihan uusi. :) Kiitos kun olette käyneet täällä ja tulkaa toki uudelleenkin.


Neulerintamalla tapahtuu nyt tosi vähän kun aurinko paistaa ja lumikengät vie minne haluan. Pakkasaamuina nuo moneen kertaan kuljetut kenkäilyreitit kestävät hyvin myös ilman lumikenkiä.


Virkkasin pöllöpeittoon uuden reunuksen ja nyt sen voi antaa lahjana eteenpäin. Purkulangasta lähti pesussa kaikki tahrat joten käyttöön päätyy sekin.


Olettehan huomanneet että Jämäkuu tulee taas. Vielä on aikaa ilmoittautua mukaan, itse osallistun tänä vuonna lähinnä apuemona mutta eihän sitä tiedä vaikka innostuisin tekemään jotain pientä. Jämäblogi löytyy siis täältä.

13 kommenttia:

 1. Onnittelut suuresta kävijämäärästä, hyvä ja mielenkiintoinen blogisi kyllä kerää lukijoita jatkossakin :) Itse ajattelin nyt udella, mistä oranssi lintukuosinen kangas on hankittu?
  Leena N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi kangas on ostettu Ikeasta vuosi tai pari sitten.

   Poista
 2. Hyvä, että värjäytymät lähti. Peitto on kyllä kaunis. Myös lumikenkäily on mielenkiintoinen harrastus. Blogisi on mielenkiintoinen, joten ei ihme, että kävijöitä piisaa!

  VastaaPoista
 3. Hei, tosi kiva yllätys, saanko apustaa tuon keväisenvihreän hippo-pussin? 100000 on hieno luku, täällä piipahtaa mielellään! En vaan lakkaa ihmettelemästä miten tuottelias olet, aina jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita hippoja on kaksi, varaan siis sulle toisen (toinen varattiin jo aiemmin). Laitako vielä osoitteesi sinne sähköpostiin.

   Poista
 4. Hieno lukema tuo 100000! Ja onhan sulla lukijoitakin aikas monta. Mulla moni lukija jäi Vuodatuksen myötä. Mutta kyllä kävijöitä on ihan kivasti.
  Kyllä tuo pöllöpeitto on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut huimasta kävijämäärästä!. Käsityötaidettasi käy mielellään ihailemassa:).

  Tämäpä hieno yllätys! Hieraisin silmiäni, että näenkö näkyjä, kun yllätysvoitto on osunut kohdalle:D
  Kaikki pussukat ovat kauniita ja käyttöä varmasti löytyy. Koira-aihe sopisi koiraihmiselle mainiosti;).

  VastaaPoista
 6. Onnea suuresta kävijämäärästä. Tuo pöllöpeitto on järisyttävän ihana.

  VastaaPoista
 7. Mahtava kävijämäärä.
  Ja tuo pöllöpeitto on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut hienosta kävijämäärästä! Tuo pöllöpeitto on ihana! Löytyykö siihen ohje täältä netin ihmemaailmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pöllöpeiton tarkemmat tiedot ohjelinkkeineen löytyy helmikuun viimeisestä postauksesta (27.2.).

   Poista
 9. Ai voitin! En ajatellut, kun ei ollut ihan tasaluku. Kiitos! Laitan heti sulle sähköpostia. Saat laittaa mulle palkinnon ihan yllärinä, ei väliä:) Yllärit on kivoja!
  Rakastan tuota pöllöpeittoa, se on niiin ihana. Osaisikohan tuollaisen tehdä? Olen noissa virkkaushommissa aika kökkö.

  VastaaPoista
 10. Lämmin kiitos aurinkoista mieltä tuottaneesta blogiarvontavoitosta ja pikku ylläristä sen sisällä!
  Kaunis ja hienosti tehty pussukka, joka on juuri sopivan kokoinen mukana kulkevalle reissukäsityölle.
  Pääsee heti jatkuvaan käyttöön:).

  VastaaPoista