sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Punasilmäinen pöllö ja muita söpöläisiä

Tytär kaipaili jotain pientä koristetta korttiin kun oli vihdoin viemässä pöllöpeittoa ja -pipoa kaverilleen lahjaksi. Olin bongannut kivan pikkuvirkkauksen ohjeen jo vähän aikaa sitten Ravelrystä ja eipä tämän pienokaisen virkkaamisessa kauaa aikaa mennytkään.




Ja sitten kun olin tehnyt yhden niin piti toki tehdä muutama lisää kun erilaisten väriyhdistelmien kokeilu on aina niin kivaa.


Ohje on pieneksi työksi tosi pitkä kun jokainen kerros on selitetty tekstin lisäksi yhdellä tai useammalla kuvalla. Mutta toisaalta kuvia katsomalla ohjeesta saa selvän vaikka englanninkieliset termit ei hallussa olisikaan.


Käytin lankana Lidlin puuvillaa ja yhteen pikkupöllöön kului yhteensä n 15 grammaa lankaa, luultavasti vähän allekin. Koukku oli kooltaan 3.5 mm. Eri paksuisilla langoilla ja koukuilla saa erikokoisia pöllöjä. Vielä linkki ohjeeseen: Easy Crochet Owl




Tälläkin kuvauskerralla onnistuin melkein törmäämään kyykäärmeeseen, tällä kertaa ei sihissyt yhtään, kahahduksesta huomasin ja säikähdin kovasti. Ja pari kertaa säikyin peltopyypariskuntaa jotka lähtee lentoon yleensä vasta kun olen noin metrin päässä.


Äitienpäivälahjaksi saatu polkupyörä on myös varsin söpö sen verran testasin että on myös ihan kevyt ajettava. Ja narsissi ajoitti kukinnan aloituksen taas kerran äitienpäiväksi.



Aurinkoista viikkoa kaikille lukijoille!

10 kommenttia:

  1. Suloisia pöllöjä! Ja kivan äitienpäivälahjan olet kyllä saanut!

    VastaaPoista
  2. Hauskoja. Ihanat uudet luontokappaleet.

    VastaaPoista
  3. Hauskoja pöllöjä ja varsinkin kun niitä on useampi yhdessä.
    Hyvän äitienpäivälahjan olet saanut, nyt vaan äiti ahkerasti pyöräilemään :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten söpöjä pöllöjä, mainioita piristyksiä melkein minne vaan.

    VastaaPoista
  5. Onpa söpöjä pöllöjä :) Ja hyvän äitienpäivälahjan olet kyllä saanut.

    VastaaPoista
  6. Turvallisia kilometrejä upealla lahjallasi, söpöt pölöt turvanasi!

    VastaaPoista
  7. Voi miten sieviä pöllösiä!

    VastaaPoista