torstai 17. lokakuuta 2013

Kukkia ympyrässä

Minut yllätettiin iloisesti yhtenä aamuna, sain sähköpostiini sukkaohjekirjan. Ihan uuden ja semmoisen jossa on kivoja kirjoneuleita. On siellä muitakin malleja mutta ne kirjoneuleet nyt vaan on mun juttu.


Rannekivun takia neulominen on ollut edelleen aika vähäistä mutta nämä sukat valmistuivat aika nopsaan. Kirjoneule on kuitenkin vain sileää neuletta kahdella tai useammalla värillä yhtäaikaa.


Malli saattaa näyttää tutulta, olen tehnyt samantapaisella mallilla sukat ennenkin, oikeastaan se ohje oli kivempi, en oikein tykkää tuosta leveästä raidasta jalkaterän sivussa. Siispä aloitin jo toiset sukat tällä samalla mallilla mutta niihin teen omia muokkauksia.


En täsmännyt raitoja yhtään mutta aika hyvinhän nuo näyttää menevän kun näin kuvista katsoo. Raidallinen ruskea lanka on Stepiä, valkoinen lanka Novitan ticoticoa. Puikot 2.5 mm ja sukat on tehty ohjeen pienemmän koon mukaan. Tein terään vähän ohjetta enemmän kuviokerroksia ja kärjessä on vähän enemmän valkoista kuin ohjeessa. Lankaa kului yllättävän vähän, yhteensä 70 grammaa, kuvioväriksi riittää siis ihan hyvin joku jämäkerä, n 30 grammaa.


Meillä satoi tänään räntää ja ihan pikkuisen lunta oli maassa kun tulin kotiin. Olis se talvi voinut odottaa vielä vähän aikaa.


13 kommenttia:

 1. oooho, onpas kauniit sukat!! todella hienot!! jostain syystä iskee tällä hetkellä kaikki ruskeaa ja ruoste värisiä juttuja

  VastaaPoista
 2. Ihanat ruskan väriset sukat :)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä, että malli on kivempi ilman tuota leveää raitaa, mutta nämäkin sukat on silti tosi ihanat ja erityisesti nämä värit on aivan mielettömän upeat!

  VastaaPoista
 4. Upeat sukat! Toivottavasti kätesi parantuvat pian!

  VastaaPoista
 5. Tosi upeat ja ihanat sukat! Toivottavasti saat kätesi pian kuntoon.

  VastaaPoista