sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Yhteistyössä

Sain jokin aika sitten sähköpostiini kyselyn lankojen maahantuojalta olisinko kiinnostunut kokeilemaan syksyn lankauutuuksia ja vastasin hetkeäkään miettimättä myöntävästi.


Pian posti toikin paketin jossa oli kolme lankakerää ja vielä kaksi rullaa heijastavaa tehostelankaa.


Harmaata lankaa on kaksi 50 gramman kerää. Lanka on Fashion Nordic Dream, viskoosia, villaa ja polyamidia. Nämä päätynevät todennäköisesti pipoksi, ehkä jotain muhkeita palmikoita.


Hempeän vaaleanpunaisessa kerässä lankaa on 100 grammaa, peräti 600 metriä. Lanka on Fashion Kid Light, koostumuksena nailon, akryyli ja mohair. Ensimmäinen ajatus tästä langasta oli että tästä voisi tulla kiva huivi, vaikka semmoinen tuubi. Sitä harkitsen vieläkin mutta sain tuon metrimäärän perusteella toisenkin ajatuksen mieleeni. Aika näyttää mihin kerä lopulta päätyy.


Heijastavaa lankaa käytän varmaan tehosteena johonkin pipoon. Langat lahjoitti Prym Consumer Finland joka tuo siis maahan Prym tarvikkeiden lisäksi mm Rowan, Schachenmayr ja Regia neulelankoja. 


Koska syksy on ollut pitkään aika lämmin, bongasin metsässä vanamon joka on aloittanut kukinnan uudelleen. Siellä se sinnittelee ruskan värjäämien varpujen joukossa.


Pellolla levähdetään myös näin syksyllä ennen pitkää matkaa. Liekö sama pariskunta mikä viihtyi maisemissa jo keväällä. Perhe on ainakin kasvanut kesän aikana. Isoilla linnuilla on tainnut olla hyvä poikasvuosi, läheisellä nevalla pesineellä kurkipariskunnalla oli tänä kesänä kaksi poikasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti