sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ei niistä sitten tullutkaan sukkia

Joululahjaneulomukset vei aika tarkasti mun ajan joulukuussa joten hieno suunnitelma joulukalenterisukista kariutui sitten jo ihan alkumetreillä.


Mutta ei se mitään. Sain joulun jälkeen idean johon tarvitsin kirjoneulekaavioita ja koska niitä oli jo iso kasa valmiina täällä blogissa niin päätin käyttää kalenterikaavioita.


Eli olin ostanut jo kesällä Dropsin Baby Merinoa ihan kivan kasan ja kun poika sanoi vauvan haalarin olevan jo aika pieni niin niistä merinoista tulisi sitten kirjoneulehaalari.


Katsoin silmukkamääriä jostain valmiista ohjeesta josta otin myös summittaiset mitat, muuten haalari on ihan omaa designia.


Aloitin haalarin lahkeista. Tuota oranssia lankaa oli vain kaksi kerää ja aloittaessa epäilin hieman langan riittävyyttä mutta hyvin riitti, oranssia lankaa kului vain 1.5 kerää. Ruskeaa lankaa kului noin 3.5 kerää.


Aloitin haalarit lahkeista ja neuloin joulukalenterikaavioista joka toisen päivän kaaviot aikajärjestyksessä eli parittomien päivien kaaviot 1 - 23. Sitten jatkoin parillisten päivien kaavioilla mutta niitä en käyttänyt ihan järjestyksessä ja muutama jäi myös käyttämättä kun en halunnut laittaa hihoihin liikaa kirjoneuletta. Lisäksi korvasin toisen tyttö/poika kaavion pöllökaaviolla.


Vauva oli meillä kylässä ja hyvin näyttää uusi haalari sopivan.7 kommenttia: