tiistai 25. kesäkuuta 2019

Bonus 4

Viimeinen bonusmalli näytti tosi kivalta nopealla vilkaisulla. Siirtyviä silmukoita sileällä pohjalla, mallineuleita vähän vaihdellen.


Ohjeessa oli kuitenkin jotain virheitä mutta ne oli jo korjattu kun pääsin aloittamaan neulomisen.


Sukan malli on muuten ihan perinteinen mutta kantapää on vähän erikoinen. En ole tämmöistä aiemmin tehnyt ja tuskin tulen ainakaan kovin usein jatkossakaan tekemään.


Kantalappu neulotaan tavallisesti. Sitten kavennetaan kantapäähän pyöristystä ja lopuksi jäljelle jäävät silmukat päätellään limittäin. Sama muoto saataisiin silmukoimalla loput silmukat mutta suunnittelija ei halunnut katkaista lankaa tässä kohdassa.


Kiilakavennuksia on aika vähän mutta eiköhän nämäkin sukat jollekin kelpaa. Väri on ainakin ihana.


Kuvasin nämä, samoin kuin edelliset ja seuraavat sukat, kuumana päivänä ja aina kun pysähdyin, kimpussa oli noin miljoona hyttystä, yksi päätyi jopa kuvaankin sukkien kanssa. Ja sitten taas kun kävelen reippaasti pysähtelemättä samassa metsässä, hyttysistä ei ole isommasti haittaa, kummallista.


Malli: Mr Shine
Lanka: Lanitium ex Machina Basic Sock
Puikot: 2.25 mm


Tälle kukalle piti etsiä nimeä hetken aikaa. Kyseessä on raate ja tämän yksilön kasvupaikka ei ole ollenkaan vaikeakulkuinen, pitkospuut menee ihan vierestä.

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja mehukas väri!

    Meillä on paljon paarmojakin ja ne ovat kimpussa tuulettomassa paikassa, vaikka kuinka liikkuisikin :-( Muuten on ihanaa kesää :-)

    VastaaPoista
  2. Upea väri! Käy hyvin näihin sukkiin. :)

    VastaaPoista