sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Hohde

Anna Johanna etsi testaajia uudelle ohjeelleen joskus alkuvuodesta. Ilmoittauduin ja pääsin mukaan testaamaan.

Kyseessä oli tosi salainen testi ja jo testauksen alussa kerrottiin että ohje julkaistaan vasta pitkän ajan kuluttua. Jotenkin arvasin heti että ohje tullaan julkaisemaan jossain Taito-lehdessä. Ja siellähän se, Taito - joulun neulelehti 2 julkaistaan ensi viikolla. Lehdessä on monta muutakin kivaa ohjetta joten se on ehdottamasti mun hankintalistalla. 

Testasin ohjeen toiseksi pienimmän koon mutta en ole enää varma oliko mun tiheys jotenkin pielessä kun paita on aika ison näköinen. Toki malli on väljä ja ihan reilunkokoinen muutenkin joten ehkä tiheys oli kuitenkin ainakin lähellä oikeaa.


Mitenkään helppo tämä ei ole koska ohjeessa on monta kerrosta jotka neulotaan kolmen värin kirjoneuleena.


Eilen olisi ollut aivan täydellinen päivä ottaa lisää kuvia kun olin ottanut silloin keväällä vain pari kuvaa. Päivä meni kuitenkin poikasten kanssa, käytiin pienellä metsäretkellä ja kävelin pitkästä aikaa vähän pidemmän lenkin. Yksin, muut tulivat autolla kotiin, toki käveltiin yhdessä pari kilometriä.


Otin sitten lisää kuvia tänä aamuna pienessä tihkusateessa. Paita oli vähän rypistynyt säilytyksessä. Nyt se on taas ihan sileä, kiitos aamun kastumisen mutta pimeys estää kuvien ottamisen. 

Paidan valkoinen lanka on aika vanhaa ja purkulankaa. Olen aloittanut tästä langasta joskus vuosia sitten palmikkovillatakin. Se jäi hyvän alun jälkeen kesken ja lanka ei oli enää riittänyt koska olen aikojen kuluessa käyttänyt pari kerää johonkin ihan muuhun. 

Malli: Hohde

Langat: valkoinen Suupohjan Kehruutehdas Harmonella, vihreä Regia Premium Merino Yak ja punaruskea Blue Moon Fiber Arts BFL Fingering

Puikot: 3 mm ja 3,5 mm pyöröpuikot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti