keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kot kot siellä ja kot kot täällä

Tein sitten toisetkin kanasukat kun ne ekat oli niin hauskat ja arvonnassa voitto osui semmoiselle jolle malli sopi paremmin kuin hyvin.


Tällä kertaa valitsin kirjoneuleosuuteen 2.5 mm puikot ja yksivärisille osille 2.25 mm. Tein alkuresorista ohjetta pidemmän, ohjeessa resoria tehdään vain 4 cm ja sukat alkaa vähän hassusti keskeltä pohjetta.


Nähin sukkiin tein varret saman kirjoneulekaavion mukaan mutta niin että toisessa sukassa eteen tulee kukko ja toisessa kanat. Takana tietysti samat kuviot mutta eri sukassa. Kuvio jatkuu siis sukasta toiseen.


Nämä sukat neuloin norjaksi vaikka linkki viekin siihen englanninkieliseen ohjeeseen. Samat silmukkamäärät löytyy molemmista ohjeista ja nämäkin sukat neulotaan pääasiassa kaavioiden avulla.


Malli: Rooster Sock
Lanka: Novita ticotico ja Invictus Yarns Beyond väri Kiss The Sky, tässäkin langassa ripaus kashmiria mukana
Puikot: 2.25 mm ja 2.5 mm


11 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Kysyisin tuosta kirjoneuleesta, että neulotko itse niitä pyöröpuikoilla jos niillä saisi hieman siistimpää jälkeä kuin puikkojen väleihin tuppaa tulemaan aina se toinen lanka liian kireänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä neulon sekä pyöröpuikoilla että sukkapuikoilla, näissäkin taisin käyttää molempia. Jos teen sukkapuikoilla, kierrätän puikkoja eli neulon aina muutaman silmukan seuraavalta puikolta. Ja katson että puikkojen vaihtumiskohdassa ei ole pitkää langanjuoksua.

   Poista
  2. Kiitos! Tämä tieto varmasti avittaa tulevaisuuden kirjotöitä! :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihanat sukat <3

  VastaaPoista
 3. Waude wau, sulta kyllä tuo kirjoneule valmistuu nopsaan! Ja ihanat sukat nämäkin!

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, taas hienot sukat!! Ja sinulla on todella kovaa vauhtia neuloa niitä. WOW!!

  VastaaPoista
 5. Nää on niiiin upeat! Mua vähän kauhistutti toi silmukkamäärä, mut ehkä uskallan vielä kokeilla. Ja tää idea, että tekee kuvion eri päin eteen ja taakse, tekee lopputuloksesta vielä hienomman.

  VastaaPoista
 6. Noi on kyllä superhauskat ja aivan ihanat!

  VastaaPoista
 7. Onpas aivan ihanan hauskat sukat :)

  VastaaPoista
 8. ihanat sukat. en saa ohjetta ravelrysta auki. Olisiko sinulla ohjetta jäljellä vielä?

  VastaaPoista