keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Satiininauhaa

Edellisen postauksen arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua.

Super Sock Scarefest kisan ohjeissa oli vuorossa tämmöiset kivat nyörisukat.


Ei siis millään lailla pelottava malli. Ja vaihteeksi sukkakuvia myös jaloissa, jalat ei oo enää niin kipeät ja turvoksissa joten yksinkertaiset kuvaukset onnistui.


Ohjeen sukat oli neulottu punaisella ja sitä suositeltiin tietenkin muillekin sukkien väriksi mutta valitsin kuitenkin tämmöisen kivan turkoosin.


Ohjeessa oli pieniä virheitä koska sitä ei oltu testineulottu. Onneksi ei kuitenkaan mitään isompaa vaan semmoisia selkeitä juttuja jotka oli helppo huomata ja ilmoittaa suunnittelijalle sitä mukaa kun ne tulivat vastaan.


Tämän saman suunnittelijan ohje oli myös viime vuonna samassa tempauksessa ja niin samanoloinen ohje että mulle tuli kesken neulomisen semmoinen de ja vu-tunne ja jouduin tarkistamaan oliko suunnittelija sama.


Sukkien taakse piti lopuksi pujotella satiininauha. Se löytyikin helposti paikallisesta kangaskaupasta eikä maksanut paljoa. Olisi vain pitänyt ostaa tuota nauhaa pidemmästi, rusetit jäi vähän pieneksi ja aukeaa koko ajan.


Malli: Time Warp Socks
Lanka: Austermann Step Classic
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


Joku kysäisi kommenteissa mitä siinä piilotetussa morseaakkosilla kirjoitetussa viestissä oikein luki. Otin kuvan jossa teksti näkyy kerran kokonaan ja tässä lukee "do not trust Ben", alkaa tuon silmukkamerkin jälkeen ja luetaan kuten mitä tahansa tekstiä, vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas. Alinpana näkyvällä rivillä alkaa sitten jo sama lause taas alusta. Koko sukka on tätä samaa tekstiä, tosin monessa kohtaa lukee dont tuon do not tilalla.

2 kommenttia:

  1. Nuo sukkien sivuilla kulkevat aaltomaiset kuviot on todella kauniit. Sukat kokonaisuudessaan tietenkin myös mutta aaltomainen kuvio kiinnitti huomion samantien.

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä kauniit sukat, varmasti ilman tuota satiininauhaakin!

    VastaaPoista