sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

1296

Sukkaputki jatkui vielä yhdellä parilla edellisen päivityksen jälkeen. Enemmänkin olisi ollut puikoilla mutta tyttären tilaama pitsihuivi meni kaiken muun edelle.

Tämmöiset sukat tein omalla mallilla, lankana Vilma (Lankamaailma Nordiasta), puikot 2.5 mm. Lanka on suunnilleen samanpaksuista kuin Nalle mutta paljon pehmeämpää. Käyttökokemuksia ei vielä ole kun nyt ei ole oikein ollut villasukka-kelejä eikä siksikään kun nämä on mulle vähän liian isot.

Ja sitten se huivi. Tytär sai ihan itse valita minkälaisen huivin haluaa kaverinsa häihin tai lähinnä kai kirkkoon peittämään olkapäät. Malliksi valikoitui perus suorakaide ilman mitään reunapitsejä, mallikuvio Haapsalu Sall kirjasta.


Langan olen ostanut joskus värjäämättömänä Ilulta, oli kyllä tarkoitus värjätä mutta onneksi en ehtinyt kun ainoa väri joka tyttärelle kelpasi oli luonnonvalkoinen. Yhtään en muista langan materiaalia, villaa siinä luultavasti ainakin on. Puikot 4 mm.

Ja huivissa on noita todella hitaaasti neulottavia nyppyjä otsikossa mainittu 1296 kpl. Niissä oli vähän vääntämistä, onneksi huivi näytti kelpaavaan tytölle ainakin vielä, annan sitten jollekin joululahjaksi jos ei käytä edes siellä kirkossa.

Kesällä on kiva viettää aikaa pihalla ja syödä perheen kanssa vaikka nurmikolla. Meidän pihassa aterioi tänään oikea suurperhe :).

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi!

  On siinä nyppy poikineen. Mulla meins mennä hermo jo Anniksen nyppyjen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Jestas mikä määrä nyppyjä! On siinä ollut kärsivällisyys koetuksella...mutta lopputulos on upea!

  VastaaPoista
 3. Hui, mikä määrä nyppyjä! Kaunis huivi.

  VastaaPoista