sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. joulukuuta


Uudessa Novitassa oli vaihteeksi kiva kirjoneulesukkaohje. Vähän harmittelin kun en heti muistanut että mulla oli malliin sopivat langatkin varastossa. Itse asiassa on vielä toisetkin eri väriset.


Ohjeessa on jonkin verran virheitä. Yksi kuvioraita puuttuu kaaviosta ja jos tekee ihan ohjeen mukaan niin kuviot ei jatku kuten mallikuvassa.


Ja mallikuvassa nuo vinoraidat menee eri suuntaan kuin ohjeen mukaan tehtynä, liekö sitten mallikuva jotenkin peilikuvana. Itse tein vinoraidat kummassakin sukassa eri suuntaan. Lankana ihan ohjeen mukainen Nalle ja puikot 2.5 mm. Muokkasin vähän mallia kun mun mielestä ohjeen silmukkamäärällä tehdyt sukat olisi olleet turhan isot.


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Kommentit ovat todella mieltä lämmittäviä. Arvonta on nyt päättynyt ja random.org valitsi sukkien saajaksi nimimerkin Outi-M, otahan yhteyttä vaikka tuolla sivussa näkyvään sähköpostiosoitteeseen, yritän saada sukat valmiiksi ensi viikon aikana ja sitten postiin seuraavalla viikolla. Ennen joulua järjestän vielä ainakin lanka-arvonnan ja ehkä toisenkin sukka-arvonnan.
15 kommenttia:

 1. Todella kauniit sukat.
  Onnea arvonnan voittajalle !

  VastaaPoista
 2. Täällä on taas niin kivat sukat. Tosi kauniit, neutraalit värit olet valinnut. Ja tuo sinun työn jälki vaan on aina niin kaunista <3

  VastaaPoista
 3. kivat sukat olet jälleen tehny.
  ja onnittelut arvonnan voittajalle :)

  VastaaPoista
 4. Ompa kauniit sukat. Harmi kun minulla ei ole tuota Novita lehteä, malli on houkuttava .

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Katselin kyllä sunnuntaina näitä kauniita sukkia, mutten näköjään nähnyt omaa nimeä. Joulunodotusta!

  VastaaPoista
 6. Joo, minullekin tuli liian iso sukanvarsi että purin samantien. Neulon myöhemmin 2,5 mm puikoilla.

  VastaaPoista
 7. Ihana malli. Oliko tämä Novitan netissä vai lehdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä näyttää olevan vain lehdessä, vuoden 2014 viimeisessä numerossa. Osa ohjeista tulee kyllä yleensä nettiin sitten kun seuraava numero on ilmestynyt.

   Poista