lauantai 29. lokakuuta 2016

Pinkkiä

Tämä oli sitten jo toinen Super Sock Scarefestin bonusohje. En ihan ehtinyt saada noita edellisiä sukkia valmiiksi kun tämä ohje ilmestyi mutta nämä tehtyäni pääsin tässä tempauksessa ajantasalle.


Tämäkin ohje oli vähän keskeneräinen. Kummastelin palmikko-ohjetta kun oikea ja vasen palmikko neuvottiin tekemään päinvastoin kuin normaalisti. Kysyinkin sitten onko ohjeessa virhe ja sain vastauksen vasta sitten kun olin tehnyt ensimmäisen varren melkein kokonaan.


Ohjeessa oli palmikko-ohjeet neulottu väärin ja minä olin siis tehnyt ensimmäisen varren väärin. Mietin hetken mitä teen ja päätin sitten purkaa varren ekaan palmikkoon asti, enemmänkin siitä syystä että varsi oli myös aika tiukka. Vaihdoin työhön paksummat puikot ja sen lisäksi että palmikot oli nyt oikein varresta tuli myös sopivamman kokoinen. Muitakin pikkuvirheitä ohjeessa on, silmukkamäärät ei ihan täsmää joka kohdassa mutta sitä samaa vikaa on kyllä ollut näissä kaikissa kauhusukkatempauksen ohjeissa.


Nämä langat ostin myös Jyväskylän neulefestareilta, Handun perussukkalankaa jota on aina kiva neuloa, tykkään myös siitä että Ilun solidit värit on voimakkaita ja kivan tasaisia. 


Lanka: Handu perussukkalanka
Puikot: 2.25 mm ja palmikoiden kohdalla 2.5 mm


5 kommenttia:

 1. Onpa harmillista (ja työteliästä) että ohjeet tuntuvat olevan vähän puolitekoisia.
  Onneksi kiva lopputulos ja erityisen hienot värit helpottavat!

  VastaaPoista
 2. Virheet ohjeissa kyllä ottaa aina päähän. Mä olisin varmaan myös päätynyt purkuhommiin tuossa tilanteessa. Lopputulos on kyllä vaivanarvoinen, tosi kauniit sukat!

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas ihanan väriset ja kaunis kuviointi!

  VastaaPoista