sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Tetris?

Semifinaaliohjetta saatiin sitten odottaa noin kolme tuntia. Sinänsä harmi kun mukana oli vielä paljon eurooppalaisia ja julkaisuajankohta suosi selvästi USAlaisia.


Mulla ei ollut mitään aikomusta päästä finaaliin, joka muuten alkaa tänään noin tunnin kuluttua, joten neuloin ihan rauhassa, nukuin ja olin töissä koko päivän. Meidän tiimin finalisti oli silti vähän hitaampi kuin minä mutta otin sukista kuvan vasta aamulla kun finalisti oli selvillä.


Intarsia pyörönä ei ole mikään lempitekniikkani. Intarsiaa olen neulonut aikanaan paljonkin mutta enemmän tasona kun se on selvästi tasona neulottava tekniikka.


Tasonahan nämäkin oikeastaan neulottiin, kääntymisreunassa siirreltiin lankoja niin että ne sitoutuivat seuraavalla kääntymiskerralla.


Ohjeessa oli vähän puutteelliset ohjeet noille lankojen sitomiselle mutta hetken kokeiltuani keksin missä järjestyksessä langat kannattaa sitoa että reunasta tulee siisti. Sitten neulominen olikin vain lankojen kiertelyä ja oikeita ja nurjia kerroksia.


Värit valitsin sen mukaan mitä lankoja neulomispaikan vierellä sattui olemaan. Alunperin valitsin vain viisi kuvioväriä mutta lopulta vain kaksi kuviota tuli tehtyä samalla värillä. Langanpäitä päättelin osittain neuloessa joten viimeistelyyn ei mennyt kovin paljoa aikaa.


Sukista tuli aivan liian isot minulle kun tein ihan ohjeen mukaan. Myöhemmin selvisi että kantapään olisi saanut aloittaa jo aiemminkin.


Malli: Pentoeminoes
Langat: valkoinen Novita Venla ja sekalaisia värikkäitä lankoja
Puikot: 2.25 mm


2 kommenttia:

  1. Ompa hauskan näköiset sukat. Melkein tekee mieli itsellekkin moiset neuloa.

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen malli ja värit sopii hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista