tiistai 4. joulukuuta 2018

4. joulukuuta

Tänä vuonna kalenterissa on paljon vähemmän tämmöisiä perussukkia. Tai miten sen nyt ottaa, jos teen jotain omalla ohjeella niin ne on kyllä melkein aina ihan perussukat joihin olen vain lisännyt kirjoneuletta tai jotain kuvioneuletta.


Mutta tämmöisiä yhdestä kerästä joustinta ja sileää ei tänä vuonna paljoa ole.


Näissä on lankana Katian Symmetric, siis Regian Pairfectia vastaava paksuhko sukkalanka jossa on merkkilanka jotta sukista tulee samanlaiset. Paitsi että näistä meinasi tulla erilaiset kun aloitin ekan sukan kerän keskeltä ja siellä ei ollutkaan merkkilankaa vaan ekaan varteen tuli vähemmän tuota aloitusväriä. Otin sitten toista sukkaa tehdessä pätkän lankaa pois niin sain samanlaiset sukat.


Lanka oli tosi kivaa ja pehmeää, päältä aloittaessa ei olisi ollut mitään ongelmia mutta enpäs tuota tiennyt kun aloitin. Vaikka sukat on pitkät ja aika isotkin niin jäljelle jäi keltaiset merkkilangat ja pitkä pätkä harmaata ja vähän vähemmän vaaleanpunaista. Juuri sopivasti raidoiksi johonkin muihin sukkiin, kerässä oli 150 g/410 m lankaa.


Joku kysyi joulukuun ekan päivän arvonnassa olevaan pussukkaan ohjetta ja se löytyy täältä, kahden sauman penaali. En ehkä noudattanut ohjetta ihan joka kohdassa.

3 kommenttia: