sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Neljäs kierros

Vielä ennen testisukkia SockMadness kisan neljännen kierroksen sukat.


Aion neuloa kaikki kisaohjeet joten näitä esittelen sitten testisukkien välissä sitä mukaa kun valmistuvat.


Mulla oli tähän malliin aivan väärä lankavalinta. Ja puikotkin oli jotenkin epäsopivat. Chiaogoon irtopääpuikoissa ei ollut tällä kertaa sitä ongelmaa että puikkopää olisi irronnut kierteistä mutta ne on sen verran terävämmät kuin mun HiyaHiyan lempparipuikko että näin halkeilevan langan neulominen oli varsin epämukavaa.


Neuloinkin näitä sukkia melkein hitaimpien kisaajien kanssa samaan tahtiin. Ehdin kuitenkin saada myös bonusohjeen joka näyttää aika kivalta.


Dropsin Fabel oli jotenkin entistäkin karvaisempaa, löysäkierteistä ja kaikinpuolin ryhditöntä. Ei niin yhtään sopivaa tämmöiseen pitsimalliin. Olisi pitänyt valita joku tiukkakierteisempi lanka.


No tulipahan tehtyä ja onneksi itselle liian isossa koossa. Eiköhän nämä jollekin kelpaa.


Malli on loppuun asti mietitty kuten tällä suunnittelijalla aina mutta nyt ei vaan jostain syystä napannut.


Malli: Canon
Lanka: Drops Fabel
Puikot: Chiaogoo 2.25 mm pyöröpuikko


2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit sukat olet tehnyt. Fabel ei ole itselle tuttu, mutta tuo tunne löyhäkiereisten lankojen neulomisesta terävillä puikoilla kyllä.

    VastaaPoista
  2. Jännä, neuloin juuri vanhempaa Fabelia ja se oli aivan ihanaa neuloa, ainakin suhteellisen terävillä Cubicseilla. Mutta kiva malli tuokin, kuvio tosiaan olisi voinut erottua paremmin tiukempikierteisellä langalla. Mutta varmasti noille löytyy uusi onnellinen omistaja.

    VastaaPoista