sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Yksi pysyy kuitenkin

Olen saavuttanut tavoitteeni eli neuloin Tiinan sukkakirjan kaikki mallit. En tosin ihan niin nopeasti kuin olisin halunnut mutta ihan riittävän nopeasti kuitenkin.


Tähän malliin valitsin pääväriksi toisen niistä WYS keristä jotka mun sisko toi käydessään keväällä Lontoossa käsityömessujen aikaan. Siitä toisestakin kerästä tein sukat Tiinan ohjeella.


Mallissa on tehty kirjoneuleet kolmella kuviovärillä + päävärillä. Päädyin tekemään kirjoneuleiset kohdat vain kahdella kuviovärillä.


Kirjoneuleisiin kului vain muutamia grammoja lankaa, ihan kiva kohde jämälangoille siis. Mun langat oli kyllä täysistä 50 g keristä kun sattuivat sopivasti käden ulottuville.


Käsityömessuista puheen ollen, kävin perjantaina Seinäjoen käsityömessuilla ja mukaan tarttui paita, neljät sukat ja yhdet lapaset. Yllättäen kaikki lankoina, lapaslankojen mukana tais tulla myös ohje. Ja sitten vielä jotain pientä lapsenlapsille. Lisäksi ostin Anna Mäkilän uuden sukkakirjan. Siitä joskus kun saan edes yhdet sukat neulottua. Ne onkin jo hyvällä alulla kun langat on keritty.


En ehkä kuitenkaan ota enää tavoitteeksi neuloa minkään kirjan kaikkia ohjeita. Tää Tiinan kirja oli siitä helppo tapaus että neuloin suurimman osan ohjeista jo ennen kirjan ilmestymistä.


Malli: Yksi pysyy kuitenkin
Langat: WYS Signature 4 ply ja Handu minimerino
Puikot: 2,25 mm ja 2,75 mm

1 kommentti: