sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Neulevuosi 2019

Viime vuosi oli neuleiden suhteen yli puolet hiljaisempi kuin monet aiemmat vuodet. Liikuin ehkä vähän enemmän ja kädet oli aina välillä kipeät.


Valmista tuli kuitenkin aika paljon kun tein taas kerran paljon pieniä töitä. Neuleita valmistui yhteensä 72 kpl. Kesken jäi kahdet testisukat ja niistäkin toiset neuloin valmiiksi tammikuun alussa.


Eniten neuloin taas kerran sukkia, kyllä mä vielä joskus yllätän itsenikin ja teen vaikka ison kasan lapasia. Sukkia valmistui 59 paria. En osallistunut kilpailijana yhteenkään kisaan mutta neuloin sekä sukkafinlandian että sockmadnessin kisamallit.
Lapasia valmistui 6 paria. Näistä on esittelemättä ihan vuoden lopulla valmistuneet kaksi paria.


Neuloin neljä paitaa. Näistäkin on vuoden viimeisenä päivänä valmistunut testineule vielä esittelemättä.


Kämmekkäitä valmistui kaksi paria.


Neuloin myös yhden pipon. Kaikkiaan kulutin lankaa 6800 g eli 24805 m. Metrimäärä ei ole lopulta ollenkaan huono. Neulon näköjään nykyisin vain aika ohuita lankoja.


Ilman isompia ennustajan lahjoja voin todeta että sukkaputki jatkunee tänäkin vuonna. Ennakkotilasin Laine lehden kustantaman 52 paria villasukkia kirjan ja voi olla että yritän neuloa kaikki mallit vuoden kuluessa.

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun työt ovat ihania! Odotan innolla uutta neulevuotta ja sitä, että pääsen seuraamaan uusia valmistuneita neuleitasi.

    VastaaPoista