sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Kattia kanssa

Ei ollut tarkoitus pitää näin pitkää taukoa bloggaamisessa, tais tulla elämä ja ennen kaikkea pyöräilyinnostus väliin.


Nämä neuloin jo ajat sitten, kyseessä siis Sukka-Finlandia kisan toiseksi viimeinen malli.


Sukat neulottiin alun ja lopun värikkäitä kohtia lukuun ottamatta kahden värin kirjoneuleena ja kuviot kirjottiin jälkikäteen silmukoita jäljentäen. Kirjomiseen meni hurjan kauan aikaa, ei vain huvittanut jostain syystä.


Annoin sukat tyttärelle jonka mielestä kissat on värikkäine silmineen vähän pelottavan näköisiä.


Tämän mallin kohdalla suurin keskustelu ja melkein väittely tuli siitä pitääkö värien olla juuri näin päin, eikö voi vaihtaa tumman ja vaalean päävärin paikkoja. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut tehdä kuvasta negatiivia tai kummituskissoja joten tällä kertaa suunnittelija oli todella tiukkana.


Minimivaatimuksilla sain taas kerran aikaiseksi aika pienet sukat vaikka puikot tais kuitenkin olla kokoa 2,75 mm.Tykkäsin mallista vaikka nuo kolmiot ja kolmivärinen kirjoneule onkin vähän turha. Kisamalleissa pitää ilmeisesti olla jotain erikoista myös supisuomalaisessa kisassa. Sock-madness kisassa neuloinkin sitten niin rumat sukat että oksat pois, kuvia saatte vielä hetken odotella.


Malli: Kattia kanssa
Langat: Ullrike by Anki Glitter Sock, tumma harmaa ja Rva Silmusolmu Merino sukkis, oranssi kirjontalangat ja pienet kolmiot Ilun merinosukkalankaa
Puikot: 2,75 mm pyöröpuikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti