sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Jotain pientä

Tyhjennän edelleen kamerasta vanhempia kuvia. Jostain syystä en saa viimeisteltyä ja kuvattua keväällä valmistuneita sukkia mutta onneksi kamerassa on vielä jotain mitä esitellä. Uusimmat valmistuneet taas on viimeistelty ja kuvattu.


Pienet pojat kävi lopputalvesta muutaman kerran meillä ilman hanskoja. Kaapista löytyi heille vain parittomia rukkasia joten neuloin kummallekin käden lämmittimet. Ihan uutena en ehtinyt näitäkään kuvaamaan, vähän näkyy jo käytön jälkiä ja taisin ehtiä pesemäänkin kerran ennen kuvan ottamista.


Pienempi sai sormikkaat ja osasi laittaa ne yllättävän hyvin käteen. Isompi oli pikkusen kade joten lupasin neuloa hänelle joskus myöhemmin omat sormikkaat. Lapaset oli kuitenkin käytössä useamman kerran. Lapasten lanka Rintalan tilan Ilo ja Suru. Sormikkaat Novitan Baby Merinoa. 


Kesällä sain siskolta Wienin tuliaisina (reissu tehty just ennen koronarajoituksia keväällä) pari kerää sukkalankaa. 


Neuloin ohuemman langan lyhytvartisiksi sukiksi saman tien. Mun ajatuksena oli antaa sukat siskontytöille kun tulevat käymään kotimatkalla mutta ei sitten nähtykään enää koko loppukesänä.


Nämä menee siis joululahjaksi. 

Toiset sukat on malliltaan ihan perussukat joissa aika lyhyt varsi, toisiin tein pikkuisen erilaisen kantapään.

Kantapää ei toiminut ihan niin kivasti kuin olin ajatellut. Vaatii vähän kehittelyä vielä tämä malli.


En oo ihan vielä tottunut tähän uuteen bloggeriin mutta jatkan harjoituksia. Kuvien lisääminen on jotenkin hankalampaa kuin aiemmin.2 kommenttia:

  1. Samat sanat, kuvien lisääminen on mutkikkaampaa ja tunnisteita en meinaa löytää, tai klikkaan väärästä kohdasta tms. Eli ei hyvä uudistus, ja on jotenkin vanhanaikaisen näköinenkin se muokkauspuoli.

    VastaaPoista