keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Ehkä vähän pienempi

 Tein siis vauvalle toisenkin peiton. 


Päättelin langanpäät niin että ei ole väliä kumpi puoli on päällä. Värit on vähän erilaiset kummallakin puolella. Ensimmäinen kuva nurjasta puolesta ja toinen oikeasta.

Ei tästä niin kovin paljon pienempi tullut. Vähän kuitenkin .

Olin ottanut ohjeen talteen jo kesällä kun peitto oli yleisesti testineulottavana.

Mulla ei ollu kesällä oikein lankaa mutta kun siitä ensimmäisestä peitosta tuli liian iso, tajusin että mulla oli toiseen peittoon just sopivat langat.

Tilasin Novitalta loppuvuodesta messupusseja joissa oli 10 samanväristä kerää Artesaani-lankaa. 100 % villaa noin nelosen puikoilla neulottavaksi.

Olin tilannut aika monta väriä, tässä peitossa käytin valkoista, keltaista ja vihreää. Harmaa lanka on Novita Baby Merinoa kaksinkertaisena. 

Lankaa kului aika paljon kun tein pari ylimääräistä mallikertaa. Ja tämäkin peitto on ihan reilun kokoinen, noin metrin läpimitaltaan. En lukenut ohjetta ihan loppuun asti, tein tähän i-cord päättelyn mitä ohjeessa ei taida olla.

Neuloin siitä alkuperäisestä testattavasta ohjeversiosta. Ihan toimiva ohje mutta luulen että nyt myynnissä oleva on kuitenkin vähän selkeämpi.

Malli: Hennoimmillaan peitto

Langat: Novita Artesaani ja Novita Baby Merino

Puikot: 4 mm pyöröpuikko1 kommentti:

  1. On kaunis peitto. Katselin jo aiemmin, että tekisinkö tuon. Oikeasti ei ole tarvetta edes. Muutenkin tuo todo -lista on ihan mahdoton.

    VastaaPoista