sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Lapseni lapselle

Neuloin viime keväänä tyttärelle  unikkosukat. Sain heti silloin idean käyttää jotain marimekko kuvioita myös tyttären lapselle tulevassa haalarissa. Langatkin ostin jo kauan sitten.


Tammikuun alussa tuli sitten Kauneimmat Käsityöt jossa oli sopivasti ylhäältä alas neulottavan vauvahaalarin ohje. Ruutupiirrokset noihin marimekon inspiroimiin kuvioihin löysin netin kuvahaulla.
Neulon haalarin lehden ohjeella mutta lisäsin kuvioita oman mielen mukaan, olin päättänyt ennen aloitusta vain sen että vartaloon teen unikkokuvioita. Myös lahkeen unikot olin päättänyt hyvissä ajoin. Ennen lahkeiden aloitusta kysyin tyttäreltä, mitä kuviota ja väriä laitetaan. Hän valitsi turkoosit ja valkoiset raidat.


Kuvat on otettu turhan hätäisesti, pihalla oli aika kylmä ja haalari roikkui näköjään miten sattui. Kamerassa olisi ollut paljon vanhempiakin kuvia mutta olen tästä oikeastaan aika innoissani, onnistui ihan hyvin vaikka tästä tulikin lapselle aika iso. Onneksi lapset kasvavat ja lämmintä vaatetta tarvitaan myös ensi talvena. Hihoissa on vain raitoja koska pienet sormet jää helposti kiinni langanjuoksuihin jos niitä on hihassa, jaloissa on yleensä sukat joten pienet varpaat eivät sotkeudu langanjuoksuihin niin helposti.

Ohje: Kauneimmat Käsityöt 1/22 ohjeessa kaksivärinen, hupullinen haalari, kuviot netistä

Langat: Drops Baby Merino yhteensä vajaa 300 g

Puikot 3,25 mm paitsi resoreissa 2,75 mm

2 kommenttia:

  1. Syystäkin olet innoissasi 🤍 Todella kaunis kuviototeutus ja hieno haalari kokonaisuudessaan. Tuota kelpaa käyttää.

    VastaaPoista