maanantai 16. tammikuuta 2023

Neulevuosi 2022

Ei ollut tarkoitus jättää tätä postausta näin tammikuun puoleen väliin. Olin vuodenvaihteen lomalla ja olisin ehtinyt postaamaan jo kuun alkupuolella. Tosin kun niitä muistiinpanoja ei oikein ole viime vuodelta niin eipä tässä paljoa postattavaakaan ole. 

Viime vuoden alussa aloittelin kaikenlaista, paljon on vielä kesken mutta jotain valmistuikin. Lankaa kului muutamia kiloja.Laskin neuloneeni viime vuonna kolme aikuisten neulepaitaa. Niistä kaksi on ollut jo aika ahkerasti käytössä. Kvitka swoncho arkipäivisin kun menen töihin ja tulen sieltä ja viikonloppuisin kauppareissuilla myös. Auringonkukkapaidan ohje ilmestyy ensi viikolla joten siitä joskus myöhemmin sekin on ollut jo muutaman kerran töissä päällä. Ja sitten se suurin harmistus. Valo paidasta tuli aivan ihana ja vieläkin kenkuttaa kun ei se sitten kelvannutkaan siskolle jolle sen tein. Pitää vissiin tehdä itselle uusi että pääsen edes vähän yli tästä harmistuksesta.   


Paitojen lisäksi neuloin tyttärelle yhden villatakin.

Lisäksi tein kaksi lasten villapaitaa. Näistä  jussipaita on ollut jo käytössä aika ahkerastikin. Tosin pienemmän paidan saaja ei ole vielä syntynyt. Ja tein myös pikkuisen neuletakin jota sitäkin on jo käytetty.


Aika isotöisiä olivat myös viime vuonna valmistuneet vauvahaalarit. Joista se ensin valmistunut taitaa olla nyt aika sopiva parivuotiaalle.Lapsineuleita tein vielä pari eli kahdelle vuoden aikana syntyneelle lahjoitin pienen villaisen peiton.

Sukkien määrästä minulla ei ole mitään käsitystä. Tein Sock Madness kisan ohjeista suurimman osan. Siis kisaohjeista ja bonuksista kaikkiaan neuloin ehkä 30 paria sukkia ja muutaman parittoman sukan lisäksi. Nämä kesällä sairaalassa valmistuneet on ehkä mun suosikit käyttösukista just nyt.


Ja sitten yksi pariton sukka. Tytär teki tähän miehelleen joulukalenterin eli sukasta löytyi joka päivä jotain jouluun asti tai niin ainakin oli suunnitelma marraskuun alussa kun vein sukan tyttärelle. Ohje dropsilta langat jotain jämiä.


Vaatteiden ja sukkien lisäksi neuloin vuoden loppupuolella neljä pipoa.


Lapasia en tainnut neuloa yksiäkään mutta kämmekkäitä tein joulukalenterimineistä kahdet. 


Siinäpä se taisi olla mun neulevuosi 2022. Kovin vähäinen vaikka sairaslomalaisena olisin voinut tehdä paljon enemmänkin. Jospa tästä vuodesta tulisi tuottoisampi. Puikoilla on jo nyt kaikenlaista ja suunnitelmat on aina näin alkuvuodesta suuret. Tavoitteena mulla on saada noin viisi työtä valmiiksi kuukaudessa tän vuoden aikana. Tammikuussa valmistuneita on jo kaksi ja SockMadness kisan lämmittelyohje on jo julkaistu

1 kommentti:

  1. Upeita töitä kaikki; varsinkin tuo keltainen on kovasti mieleeni. Hyvä Sinä !

    VastaaPoista