sunnuntai 12. syyskuuta 2010

So You Think You Can Knit Finland

Tämä blogimaailmasta löytyvä uusi haastetempaus on syy sille että perustin blogin. SYTYCK löytyy siis tuolta. Omaa lajia ei oikeastaan tarvinnut miettiä vaikka olenkin kokeillut ehkä noita kaikkia joskus.

Baarin tanssilattia ei sopinut minulle koska aloittelija en ole ollut enää vuosikymmeniin.

Baletin hylkäsin vaikka teenkin mielelläni pitsineuleita.

syksyhuivi2

Bollywood on tuttu myös, haluan opetella uusia tekniikoita ja tehdä välillä asioita nurinpäin.

labyrintti2

Broadway iskee aina välillä kirjoneuleen muodossa, värejä on hauska yhdistellä.

ruutuhaalari


Discon olen jo toivottavasti jättänyt taakseni, tästä ajanjaksosta ei onneksi ole kuvallisia todisteita mutta eletty on.

Heavy Metal kuuluu myös menneisyyteen, todella kauas menneisyyteen. Viimeksi neuloin koneella joskus 90-luvulla, totesin että ei ole mun juttu. Pakkasin koneen ja nyt se viettää eläkepäiviä ehkä siskon vintillä kangaspuiden seurassa.

Hip Hop ei ehkä myöskään ole mun juttu. Tai kyllähän mä aina joskus innostun ja teen jonkun peiton mutta yleensä tiheys ja mallitilkku on mulle tärkeitä asioita.

torkkupeitto2

Kansantanssi. Mun yksi ehdoton lempilaji. Tätä olen harrastanut kauan ja tulen jatkamaan aina jossain muodossa.

palmikkohaalari

Koreografi. Tämäkin olen, ehkä. Mutta ohjeidenkirjoitus muita varten on tosi vaikeaa siksi suunnittelen yleensä vain itselleni. Mun ongelma ohjeissa on yleensä se että jossain vaiheessa unohdan laittaa silmukoita ja kerrosmääriä ylös ja kuka niitä enää myöhemmin muistaa.

daisy

Lattarit ei ole kovinkaan oma lajini, olen malliltani vähän tasapaksu joten muotoiluja ei yleensä tarvita.

ribbipaita3

Popping & locking, saumat ei ole koskaan olleet mulle mikään ongelma. Ompelen saumat mielelläni ja mielestän melko siististi. Enkä moiti myöskään nurjia kerroksia, en edes kirjoneuleessa.


kettu3

Quick-step on ollut mun oma laji jo vuosia.

Robottitanssi sujuu myös. Yleensä teen mallitilkun ja koska vaihdan usein myös työhön tulevan langan mulla on melko usein ihan omat silmukkamäärät.

palmikkosamos

Satubaletti olisi voinut olla mun oma laji joitakin vuosia sitten. Nyt omat lapset on jo isoja eikä työkaveritkaan lisäänny enää siihen tahtiin kuin ennen.

pystyraita

Street kuvastaa mua jonkin verran, ohjeita muuttelen mielelläni ja aika useinkin.

Tango ei ole mun laji vaikka osaankin neuloa tasaista ja siistiä niin se ohjeiden noudattaminen just eikä melkein on yleensä liian vaikeaa.

1 kommentti: