perjantai 1. huhtikuuta 2011

Pienet sammakot, pienet sammakot

Siis onhan ne lystikkäitä, nämäkin :

Kyseessä siis Toadally Froggy Sock joihin on ohje myynnissä Ravelryn kautta. Tai oikeastaan kumpikin pari on muunnelma tuosta ohjeesta, en oikein tykkää ohjeessa olevasta jälkeenpäin tehtävästä kantapäästä vaikka muuten ohje on kyllä tosi kiva.

Nuo kelta-vihreät sukat tein viime lauantaina, aloitin sukat kun lähdimme Tampereelle, neuloin melkein koko matkan. Osan ajasta kyllä jouduin selvittelemään sotkuisia lankoja kun tein kummatkin sukat yhtäaikaa ja aloitin varpaista kun halusin käyttää kaiken keltaisen langan enkä ollut ihan varma miten pitkälle se riittäisi. Sukat on tehty 2.5 mm puikoilla ja koko on jotain 27.

Isommat on sitten kantapäätä lukuunottamatta ihan ohjeen mukaiset, lankana vanha ja vielä vanhempi Nalle. Puikot 3 mm ja sukkien koko 37.


Kiitoksia edellisen postauksen kämmekäs-kommenteista, niitä on ollut mukava lukea vaikka en ole taaskaan ehtinyt vastaamaan. Tuo kukallisten kämmekkäiden ohje oli peukalon kohdalta vähän omituinen, tämä ihan vaan vinkkinä jos joku aikoo tehdä itselleen samanlaiset, voihan toki olla että mä en vain ymmärtänyt ohjetta oikein kun olen muutenkin vähän huoleton ohjeiden lukemisessa.

11 kommenttia:

 1. Aivan ihania!
  Blogissani on tunnustus sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Ihania sammakkosukkia!! Täytyisi varmaan ittekki kehitellä joku ohje! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania sakuja sinulla. Vilkuilin muitakin töitäsi ja nätti käsiala ja kauniita töitä. Varsinkin kirjoneuleisiisi ihastuin vallan.

  VastaaPoista
 4. ihania mä oon ihan myyty kun vaan nään sammakko juttuja..mä rakastan sammakoita myös eläviä sellaisia

  VastaaPoista
 5. Voi mitä sammakoita, tulee hyvälle tuulelle näistä!

  VastaaPoista
 6. Aivan valloittavat! Tulee hymy huulille ihan pakosta, kun noi laittaa jalkaan!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia töitä sinulla blogissasi!

  VastaaPoista