sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Socks, socks

Kevät tekee kovasti tuloaan, lumikasat pienenevät hurjaa vauhtia ja linnut palailevat tänne pohjoiseen. Ikkunalla kasvava tomaatintaimi pukkaa jo nuppuja, ihan vielä se ei pääse pihalle mutta päivällä voi jo pitää ikkunaa auki hetken aikaa.

Sukkia on taas valmistunut kaksi paria. Neulotaan sitten niitä kun muu ei taas huvita yhtään.

Ensimmäinen pari on Ravelyn SKA-ryhmän maaliskuun mysteeri. Ihan kiva malli, näyttää palmikolta vaikka ei sitä ole.


Raidat ei mene ihan tasan, ekassa kerässä oli solmu aika alussa joten en edes yrittänyt täsmätä raitoja. Eka kerä loppui toisen sukan kantapäässä joten kolmesta kerästä olisi saanut kahdet sukat. Lankana Tampereelta Lankamaailmasta ostettu Hot Socks Cotton Stretch Sockenwolle, puuvillasekoite joka on kivan kevyttä, näitä voi varmaan pitää myös kesällä. Puikot 2.25 mm, 2.5 mm olisi voinut olla ehkä parempi.


Seuraavaksi tein sammakkosukien jämistä ihan perussukat, aloitettu varpaista ja neuloin langat melkein loppuun. Sukilla kokoa n 42 ja puikot 2.5 mm. Nämä taitaa lähteä ilmastosukka-keräykseen.

Ikkunalaudalla kasvaa muutakin kuin tomaatti. Mustasilmäsusannat yrittävät salaa kietoutua toistensa ympärille ja joudun irroittelemaan niitä melkein joka päivä. Näitä on siis kahdessa purkissa, samassa purkissa kasvavat saavat kieppua miten haluavat.

Sitten vielä lopuksi kuva jonka otin ihan vaan Lilaa varten, olen siis aloittanut :) Ja tarkoitus on saada nämä valmiiksi vielä tässä kuussa (kävin myös kurkkaamassa sen haasteen, vastausta mietin vielä).

Ensi kerralla jotain ommeltua ja aiheeseen liittyvä arvonta :)

3 kommenttia:

  1. Olipas noissa punaisissa sukissa kaunis kuvio.

    VastaaPoista
  2. Ihania sukkia olet tehnyt:) Jaksan kyllä odottaa, hih! Eikä ole kiirusta, ensi talveksi kun valmistuu niin hyvä on!
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista