sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kukkasia

Kaikki arvontapalkinnot on nyt lähetetty voittajille ja viesteistä päätellen suurin osa on ehtinyt myös perille (myös niistä muutenvain lähetetyistä :).

Vaihtopaketti on myös mennyt perille ja voin esitellä sen itsetehdyn osasen jota olen vasta vilauttanut.

Ostin kevään Knitscenen ja ihastuin tähän kämmekäsmalliin heti. Lankavalinta oli myös heti samantien selvä, nämä tehdään Wollmeisesta. Mulla olis itsellä ollut ainakin punaista Wollmeisea mutta tein juuri lehden ostoaikaan keltaoransseja sukkia joiden lanka oli sukkien saajan joten kysyin häneltä saanko ottaa ihan pikkuisen lankaa kirjoneuleeseen. Sain luvan ja koska langanmenekin arviointi on aina vähän hankalaa, varsinkin kun sitä lankaa tarvittiin oikeasti vain muutama metri, neuloin mallitilkun johon tein nuo isommat kukkaset kahdesti. Ilmeisesti mulla oli mallitilkussa vähän isommat puikot koska lanka riitti myös noihin pienempiin kukkiin, mutta ei sitä kyllä jäänyt kuin 10 cm.Jouduin muokkaamaan ohjetta vähän, mulla oli ehkä liian pienet puikot, 2.25 mm, ja ohjeessa ollut peukalo oli aivan liian pieni, peukalolle jätettiin siis vain aukko ja sitten siihen neulottiin tuo muutama kerros raidallista resoria. Tein kuitenkin kiilapeukalon ihan omalla mallilla, kuviot otin toki ohjeesta vähän muokattuina. Ei ollenkaan hullummat mun mielestä, olisin jopa voinut pitää nämä itse. Mutta koska olin jo päättänyt laittaa nämä vaihtopakettiin niin sinne menivät, saajakin taisi tykätä :).

Tällä viikolla ei olekaan sitten valmistunut paljon mitään. Yhden tilkun virkkasin erääseen peittokeräykseen ja yhdet ilmastosukat sain myös valmiiksi. Olen neulonut muutaman kerroksen jakkuun joka on ollut tekeillä jo aika kauan. Pelkään että lanka loppuu joten neulominen ei oikein huvita.

Eilen pengoin lankalaatikkoa ja löysin paksuhkoa puuvillalankaa (Novita Blues) josta tein ovistopparin töihin. Tätä mallia olen katsellut jo kauemman aikaa mutta nyt vasta oli sopiva tilaisuus toteuttamiseen.Pyramidimuotoinen hernepussi siis. Ohje Debbie Blissin Neulojan Vuosi kirjasta. Ohje oli vähän epämääräinen ja koska ohjeen kuvassa oli selvästi nurja puoli päällä niin tähänkin laitoin. Kukkaset on ihan oma idea ja omaa mallia :). Katsotaan huomaako työkaveri tämän heti huomenna vai vasta myöhemmin.

Lisäksi jatkoin eilen illalla lisää tilkkuja tilkkupeittoon ja tänään olen neulonut tilkkujen lisäksi myös Tour de France-sukkia ihanasta Hopeäsäie sukkalangasta.Ihan meinasi unohtua että sain itsekin tuon Ravelry-vaihtopaketin jo alkuviikosta. Ihanan paketin sainkin, just mulle suunnitellun.

paketti2

8 kommenttia:

 1. Kämmekkäät ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihanat kämmekkäät <3
  Tuo ovistoppari on hauska:) Tuollaisia meillä pitäisi olla täällä kotona muutama, pitänee joskus väsätä jotain tuonne päin olevaa;)
  Kauniit sukatkin taas tulossa ja noissa tilkuissa on kauniit värit ja kaunis muoto. Olet sinä kyllä aikamoinen taituri!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kämmekkäät! Todella kauniit värit. Ja ovistopparin koristelu-idea oli todella hyvä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kämmekkäät! Ja suuri kiitos siitä pussukasta! En tänne ole tainnut kiitosta laittaa.. :) Ihanan näköiset sukat tulossa! Innolla odotan niitten valmistumista! :)

  VastaaPoista