tiistai 30. elokuuta 2011

Haikeeta

Syksy on tulossa ihan selvästi. Puut vaihtaa väriä, linnut muuttaa etelään ja kotona asuvat lapset vähenevät taas yhdellä. Mies on viemässä toiseksi nuorinta opiskelupaikkakunnalle 150 km päähän ja talo tuntuu tosi tyhjältä.

Eilinen ilta päättyi vasta varhain tänä aamuna kun uusi opiskelija halusi mukaansa äidin neulomat sukat ja toisen sukan aloitin vasta sunnuntaina. Lanka ostettiin kevään lapinreisulla, poika valitsi langat ihan itse ja on sitten odottanut sukkia monta kuukautta.

355

Raidat on matemaattiset koska tuleva opiskeluainekin on matematiikka :) Eli uudessa raidassa on aina kahden edellisen raidan kerrosmäärä yhteensä.

356

Lankana Drops Alpaca ja puikot 2.25 mm. Kuvat on vähän huonoja kun hätäisesti nappasin ne aamulla ennen töihin lähtöä. Kotiin tullessa jäljellä oli vain pingottimet.

Myös näissä viime viikolla valmistuneissa sukissa on värinä sinistä, oikeastaan ihanaa turkoosia. En ole ihan varma osaanko käyttää eriparin sukkia mutta kyllä nämä oli jo kerran töissäkin jalassa.

329

344

347

Mallina näissä Ravelryn SKA ryhmän heinäkuun mysteeri zirkel. jota ei nyt just saa ladattua, tulee ehkä maksullisena takaisin kuten nämä mysteeriohjeet aina joskus.

Säikäytin itseni kun jatkoin näiden sukkien neulomista viime viikolla, olin tulostanut vain kaksi ekaa vihjettä eikä loppuja saanutkaan enää ladattua. Onneksi olin ymmärtänyt tallentaa loput vihjeet Ravelryn kirjastoon ja pääsin jatkamaan ilman odotteluja, ohjeen olisi kyllä saanut myös suunnittelijalta sähköpostina.

Lankana näissä Hopeasäie Basic ja Novitan tico tico. Puikot 2.25 mm yksivärisissä osissa ja terässä sekä 2.5 mm varressa ja kantapäässä. Ihan kiva malli, ei liian pitkiä langanjuoksuja mutta ehkä vähän turhan pienet kuviot, liikaa noita yhden silmukan/kerroksen osioita.


8 kommenttia:

 1. Nämä sinun kirjoneulesukat ovat kyllä ihania.

  VastaaPoista
 2. Ihanat erityisesti nuo kirjoneuleiset! :)

  VastaaPoista
 3. Komeat kirjoneulesukat eikä noissa toisissakaan mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä varsinainen sukkamestari isolla S:llä!

  VastaaPoista
 5. Pojan sukissa on mahtavan pitkä varsi! Varmasti tosi hyvät käytössä! Ja nuo eriparisukat on älyttömän kauniit!

  VastaaPoista