tiistai 23. elokuuta 2011

Linnut

Mä olen niin jämähtänyt näihin polvisukkiin, vielä on yhdet puikoilla :).

Kirjoneule on kivaa ainakin silloin kun langanjuoksut on järkevän mittaisia, näissä ne on vähän liian pitkiä ja lankojen sitominen näkyy vähän ikävästi oikealle puolelle. Jos siitä ei välitä niin onhan nämäkin ihan kivat.

306

Malli Nightingale, lankana Cascade Heritage ja Villamokan Mokkasukka, puikot 2.5 mm. Kumpaakin lankaa meni vajaa 100 g. Toi kantapää on vähän tavallisesta poikkeava, mukavan tuntuinen vaikka nämäkin sukat on tarkoituksella liian isot mulle..

319

Sukista oli valmiina noin sentti viikko sitten lauantaina kun jatkoin heinäkuun lopussa aloitettua neulomista ja hyvin myöhään viime lauantaina pistin valmiit sukat likoamaan. Kastelen kaikki valmiit työt joko sumuttamalla tai sitten ihan upottamalla hetkeksi veteen. Neulos tasoittuu ja löytää oman muotonsa.

313

Tää malli on ollut mun haavelistalla kauan, heinäkuussa sain ohjeen lahjaksi ja neulominen oli kivaa niistä pitkistä langanjuoksuista huolimatta. Sukat on jalassa ihanan pehmeät, tuossa villamokassa taitaa olla aloe veraa joukossa.

301

Seuraavat sukat alkaa olla viittä vaille valmiit ja sitten niiden viimeisten polvisukkien kimppuun. Kiirettä pitää ennenkuin elokuu loppuu.

21 kommenttia:

 1. Kauniit ovat. Itse yritän aina katsoa, ettei olisi pitkiä langanjuoksuja, niiden sitominen on tosi haastavaa niin, etteivät näy oikealle puolelle ja työ on hitaampaa kuin lyhyillä langanjuoksuilla, jolloin ei tarvii sitoa. Kaunis on kirjoneulekäsialasi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Onnea vvaan upeasta työn onnistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Olet varsinainen sukkataituri, VAU!

  VastaaPoista
 4. Todella upeat kirjoneulesukat ! Väritkin valittu hyvällä silmällä. Näyttävät upeilta :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän upeat! Sinä olet kyllä todellinen taituri!

  VastaaPoista
 6. Voi hyvät hyssykät, miten komeat sukat! Oih, oih, oih!
  Täytyy käydä laittamassa ohje muistiin.

  VastaaPoista
 7. Oi mitkä sukat, upeat! SInulle on pieni makeapala blogissani...

  VastaaPoista
 8. Voi miten hienot!! Taidokkaat ja tyylikkäät.

  VastaaPoista
 9. Todella upeat sukat! Kuten aiemmissakin postauksissa olevat sukat. Ei voi kuin ihailla taitoa ja kärsivällisyyttä, joilla nämä on tehty :)

  VastaaPoista
 10. On ne täälläkin katsottuna upeat sukat!

  VastaaPoista
 11. Teet upeita sukkia! ja Paljon! En voi käsittää miten joltakulta voi näin upeita sukkia putkahdella tähän tahtiin. Mun suosikkini loppukesän sukistasi ovat nämä linnut ja sitten ne, missä on violettiraitaista Fabelia, mutta hienoja kaikki.

  VastaaPoista
 12. Oletpa nopea neuloja - etenkin kun lanka on ilmeisesti aika ohutta! Löytyykö tuota lankaa ihan normaalista lankaliikkeestä vai pitääkö tilata jostain? Hienot sukat olet saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista