sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Melkein ufo

Edellisen postauksen arvonta on suoritettu ja voittajaksi tuli random.orgin suosiollisella avustuksella muoriska. Otan yhteyttä Ravelryn kautta. Kiitos kommenteista kaikille!

Aloitin tämän jakun joskus keväällä, malli on kevään Sandrasta, ehkä maaliskuun numerosta, ja aloitin tosiaan aika pian lehden ilmestyttyä.

387

Sain etu-ja takakappaleet valmiiksi melko nopeasti mutta hihat ei meinanneet valmistua millään. Pelkäsin kovasti että lanka loppuu kesken ja siksi tekeminen oli vähän hidasta.

386

Lanka on Lidlistä ostettua puuvillaa ja oikeasti väri on vähän tummempi turkoosi kuin näissä kuvissa. Olin pikkuisen pettynyt tähän lankaan, olen ostanut Lidistä paljon puuvillalankoja ja yleensä ne on olleet pehmeitä ja helppoja neuloa, tämä oli aika kovaa, pehmeni tosin jonkin verran kun pesin valmiin työn pikaisesti.

389

Lankaa kului aikalailla tasan se 400 g mitkä minulla oli, jäljelle jäi vain muutama metri. Puikot taisi olla 3.5 mm ja jouduin laskemaan kaikki silmukat uusiksi koska valitsemani ohje oli ohuemmalle langalle ja isommalle ihmiselle. Lopputulos on oikein sopiva ja tätä tulee luultavasti pidettyä paljon.

392

Kuvissa on taas kerran mukana yksi linssilude, mulla on vähän isompi assistentti, Veera on kovasti kiinnostunut siitä mitä hänen aitauksensa vieressä tehdään. Tämmöinen päätön tyyppi oli kyllä myös vähän pelottava.

Ja sitten vielä sukkien ystäville yksi kuva, tällä viikolla on valmistunut vain sinkkusukkia ja sukanpuolikkaita, noi päälimmäiset on Ravelryn SKA ryhmän mysteerisukat jotka piti aloittaa ihan alusta kun eka yritys oli liian iso. Toivottavasti ensi kerralla voin esitellä edes yhden parin.

406

7 kommenttia:

 1. On se muuten kumma, että langan vähetessä ja näyttäessä uhkaavasti loppuvan kesken kutoo hitaammin. Minulla on juuri tuo sama lanka sytomyssylankana ja on ihmeen kovaa. Virkkaaminen tosin tuntuu pehmentävän sitä.

  VastaaPoista
 2. Juu, langan loppuminen on pelottavaa. Ihan voi joku työ jäädä vaikka kesken vaikka lopullisesti ihan vaan sen pelon vuoksi. Jos on sellainen lanka mitä ei saa enää. Tuo takki on tosi kiva! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki :) Onneksi sentään ei lanka loppunut kesken!
  Kauniita sukkiakin on taas siellä tulossa :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis takki! Olen ratkaissut langan loppumisen pelon siten, että neulon melkein kaikki ylhäältä alas, joskus helma jää vähän lyhyemmäksi kuin oli tarkoitus ;-) Mutta onpas sinulla komea assistentti!

  VastaaPoista
 5. Kaunis minustakin ja värikin on kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja kauniinvärinen takki! Ylipäätänsä teet upeita taidokkaita töitä.

  VastaaPoista