sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Etusivu uusiks

Päätökseni neuloa tammikuussa pääasiassa vain isoja juttuja ja vain itselle ei ihan pitänyt kun juuri ennen lomalle jäämistä työkaverit keksivät että mähän voisin neuloa haalarin työkaverin joulukuussa syntyneelle vauvalle. Ihan en illassa luvannut haalaria tehdä joten sain sitten koko lomaviikon aikaa.


Mittoja ja silmukkamääriä otin Novitan mallista jolla tein reilu vuosi sitten kummitytön vauvalle haalarin. Mutta neuloin ihan sileää neuletta ja raidoitin kahdella eri langalla. Silmukkamäärät otin pienimmästä koosta ja pituusmittoja kahden pienimmän koon väliltä, raglankavennuksia tein vähän tiheämmin kun tuossa mallissa on mun mielestä vähän liian avoin kaula-aukko.


Resorit ja nappilistan tein Fabelilla, sileässä neuleessa tein kahden kerroksen raitoja Kirjopirkalla ja Fabelilla. Fabelia kului aika tasan kaksi kerää, ihan varmaksi en tiedä, olisiko kaksi kerää riittänyt kun tein toisen hihan kolmannesta kerästä, lilakirjavaa Kirjopirkkaa kului vajaa kerä. Puikot 2.5 mm.


Tein myös pienet sukat Fabelista, mallina näissä junasukka ja puikot 2.5 mm. Näihin kului sitten se toisen kerän jämä ja vähän kolmannesta kerästä. Sukan yläreunaan tuli ylimääräinen nurja raita kun luin ohjetta vähän huolettomasti pimeässä autossa. :)5 kommenttia: