torstai 22. tammikuuta 2015

Värikkäitä poneja

Tuskin olin saanut edellisen testirupeaman valmiiksi kun huomasin Ravelryn testausryhmässä kivan kirjoneulesukkamallin. Enempää ajattelematta ilmoittauduin testaajaksi. Malli oli lasten sukkiin eikä niissä kai kauaa mene.


Pääsin mukaan testaamaan ja ohje tupsahti sähköpostiin melkein samantien. Sitten piti miettiä että mitä tulikaan luvattua ja etsiä malliin edes jotenkin sopiva lanka. Lopulta muistin hyvin värikkään kerän jonka mun sisko toi joskus kesällä Tallinnasta, olin tekemässä sukkia siskontytölle joten lanka oli enemmän kuin sopiva.


Ensimmäinen sukka valmistui aika nopeasti, vähän piti kysellä suunnittelijalta kun ihan joka kohta ei ollut loppuun asti mietitty, muutaman virheenkin löysin. Eniten kummastelin sitä että ohjeessa tuo valkoinen on merkitty kuvioväriksi ja värikäs pääväriksi. Itse olisin ehkä laittanut toisinpäin, jossain kohtaa ohjeessa värit olivatkin toisinpäin mutta eiköhän se ole jo korjattu.


Lankakerässä oli paljon muitakin värejä kuin nämä näihin sukkiin sattuneet, otin toiseen sukkaan langan kerän päältä ja toiseen kerän sisältä. Sukat eivät ole identtiset mutta onpahan ainakin samoja värejä.


Malli: Ponies are a Girl's Best Friends
Langat: valkoinen Regia (n 40 g) ja värikäs Rico Design Superba Poems (n 20 g)
Puikot: 2 mm ja 2.25 mm9 kommenttia:

 1. Ihan hauskat sukat! Just sopivat pienelle heppahöpsötytölle.

  VastaaPoista
 2. Wau! Aivan mielettömän upeat kirjoneulesukat..

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat heppahöperölle :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Mistähän Ravelrystä tuommosen ryhmän löytäisi? Pääseekö sinne liittymään kuka vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelryn groups välilehdellä voi hakea noita ryhmiä, pattern testers on hyvä hakusana. Kaksi suurinta ryhmää on aika aktiivisia ja niitä kannattaa seurata jos tahtoo testata uusia ohjeita. Lisäksi monella suunnittelijalla on oma ryhmä jossa tarjotaan ohjeita testattavaksi silloin tällöin.

   Poista
 6. Onpa nätit! Poneja rakastava tytär osaisi arvostaa, kun vain äiti saisi tehtyä. :)
  Onpa hyvä että suunnittelija testineulotutti, jos kerran lapsuksia löytyi.

  VastaaPoista