torstai 13. heinäkuuta 2017

Kerta kiellon päälle

Finaaliohje ei sitten ollutkaan viimeinen SockMadness ohje. Pupusukkien suunnittelija oli suunnitellut samalla mallilla myös lohikäärme-sukat ja kaikki kisaajat saivat myös sen ohjeen kisan päätyttyä.


Kaikkiaan saimme siis 14 ohjetta kevään ja alkukesän aikana ja tämä kisahan oli ihan ilmainen.


Neuloin myös lohikäärmeet mutta muutin vähän ohjetta ja tein ihan tavalliset kirjoneulesukat ilman kierrettyä aloitusta, sitä nähtiin jo itse kisassa tarpeeksi.


Värivalintoja mietin taas vain hetken, otin jämälankalaatikosta vähän mallin mukaisia ja vähän sitten taas toisenlaisia lankoja.


Tiesin jo ennen aloitusta että valitsemani punakirjava ja vihreä ovat hyvin lähellä toisiaan ja muidenkin sukissa lohikäärmeen pää erottui vähän huonosti. Täytyy silti myöntää että pahoitin vähän mieltäni kun suunnittelija kommentoi mun värivalintaa sanoen että tässä mallissa värit pitäisi valita hyvin tarkasti. Ehkä hän on hieman puna-vihersokea.


Malli: Dragons and Flames and Scales, Oh My!
Langat: Sekalaisia jämälankoja, ainakin Wollmeisea ja Lanitium ex machinan sukkalankaa
Puikot: 2.25 mm pyörö (neuloin kaikki SockMadness sukat samalla puikolla)


Koska neulominen on tällä hetkellä hidasta ja välillä mahdotonta olen iloinen siitä, että pääsen kuitenkin metsään ja pihalle kävelemään. Jotain satoakin on tulossa vaikka paljon myöhässä verrattuna normaalikesään.3 kommenttia:

 1. Vau, seinällinen upeita sukkia :)
  Kummeksuin sukkasuunnittelijan kommenttia. Olisikohan hänen hiukan hankala päästää ohjeestaan irti? Minusta sukkasi olivat kauniit ja selkeät. Eiköhän ohjeiden parhautta ole se, kun kukin toteuttaa sen omannäköisenä.
  Toivottavasti saat itsesi kuntoon. Olen nauttinut blogistasi ja kauniista käsitöistäsi.

  VastaaPoista
 2. Mikä määrä kauniita sukkia ! Unohda suunnittelijan tyhmä kommentti - minä ainakin erotan lohikäärmeen ihan hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten järkyttävä määrä ihan järkyttävän hienoja sukkia! Mahtavaa työtä! Ja ihan hyvin se pää erottuu - vihreä ja pinkki on kiva väriyhdistelmä! Ja nuo finaalisukatkin ihan mahtavan kauniit! Oot kyllä ihan super tällä alalla!

  VastaaPoista