tiistai 11. heinäkuuta 2017

Viimeinen?

Sock Madness kisan finaaliohje julkaistiin taas USAlaisille sopivaan aikaan joten ei mikään ihme että tällä kertaa voittajakolmikko löytyi rapakon takaa.


Onneksi en ollut finaalissa, käsikipu esti neulomisen aika tehokkaasti ja olisi todella harmittanut hävitä hätäisesti liian tiukkaan neulotuille sukille.


Tässä mallissa on varren alussa kirjoneuletta neljällä värillä. Ohjeen mukaan värit neulotaan kaksi kerrallaan ja kokeilin sitä tapaa ensimmäiseen sukkaan. Virhe, neuleesta tuli tosi tiukkaa ja joustamatonta, saan kuitenkin sukan jalkaan toisin kuin muutamat finaalistit.


Toisen sukan nelivärikirjoneuleen neuloin sitten kaikilla neljällä värillä yhtäaikaa ja siitä tulikin sitten paljon joustavampaa.


Sukan loppu on kantapäätä lukuunottamatta ihan tavallista kirjoneuletta, kantapäässä on kummallinen yhdistemä nostettuja silmukoita ja kirjoneuletta. Ei toimi mun mielestä mutta tein silti ohjeen mukaan vaikka en enää kisannutkaan.


Mun valitsemat värit sopii loppujen lopuksi ihan kivasti yhteen vaikka teinkin värivalinnan lähinnä ottamalla työhön ensimmäiset käteen sattuneet langat jotka sopi yhteen edes jotenkin. Kuviot on tässä mallissa aika epämääräisiä enkä ymmärrä miksi osa kuvioista piti katkaista sivussa eikä jatkaa yhtenäisenä.


Malli: Fjóra Liti
Langat: Valkoinen Novitan Venlaa ja värilliset Pirkanmaan kotityön Roosa nauha lankaa tai Kirjo-Pirkkaa
Puikot: pääasiassa 2.25 mm pyörö, toisen sukan alussa 2.75 mm pyörö


Että semmoinen hullutus tänä vuonna. Tän mun taudin etenemisestä riippuu osallistunko vielä ensi vuonna, Tällä hetkellä en neulo kuin Tour de Sock kisan testisukkia ja niitäkin hyvin hitaasti. Kisaan ehti vielä mukaan, viimeinen ilmottautumispäivä on 13.7. ja itse kisa alkaa 15.7.

1 kommentti:

  1. Jos siun käsikivut johtuvat neulomisesta,kannattaa katsoa Fruity knitting podcastin tämä jakso: https://www.youtube.com/watch?v=Yuo-99SKxxY

    VastaaPoista