sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta

Ihan kohta saa ampua uuden vuoden raketteja joten tää on hyvä aika vuoden viimeiselle postaukselle.


Joulukuussa valmistuneita on esittelemättä pikkuinen kasa ja sieltä kasasta valitsin ekaksi tämän ristiäislahjaksi menneen vauvan makuupussin. Ohjeen otin uusimassa Novita lehdestä, Talvi 2017. Lankana mulla luultavasti melko sama kuin ohjeessa, tämä on sitä tarjousmerinoa mitä ostin messuilta ja ohjeen lankana on Novita Baby Merino.


Aloitin neulomisen aamuhämärissä kun ajettiin Tampereelle erittäin huonossa kelissä. Liekö syy kelissä vai varhaisessa ajankohdassa mutta kun päätin tehdä pussin ilman pohjasumaa niin pieleenhän se meni eka yrittämällä.


En tajunnut ennen kuin noin 20 cm neulottuani että kerroksen alkamiskohta ei ollutkaan reunassa vaan tuossa nappilistan alussa. Pohja oli siis monta senttiä vinossa joten ei kun purkamaan ja laskemaan uudestaan mitä pitääkään neuloa jos ei halua tehdä pohjaan saumaa.


Sinänsä ylimäräinen työ ei oikeastaan haitannut kun neuloin kuitenkin koko ajan autossa missä ei olisi ollut muutakaan tekemistä. Toisaalta olisinko huomannut virheen aiemmin jos olisin ollut kotisohvalla.


Lankaa kului noin 350 grammaa ja kun 100 g kerälle tuli hintaa 0,20 euroa niin aika edullinen työ tällä kertaa. Lankojen hinnalla sain yhden napin ja kortti maksoi enemmän kuin langat ja napit yhteensä. Puikkona ehkä 4 mm pyöröpuikko.

Oikein Hyvää ja neulerikasta Uutta Vuotta!


4 kommenttia:

 1. Suloinen toukkapussi. :) Iloa ja onnea alkaneeseen vuoteen!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi herttainen pussi vauvalle, mikäs tuon sisällä pötkötellessä. Hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Loistavaaa!
  Puikot kilkattamaan 😍

  VastaaPoista