sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Neljännet

Sukka-Finlandia kisan viides ohje julkaistaan ihan pian ja ehkä neulon taas koko päivän vaikka tätä neljättä paria neuloessa meinas ihan usko loppua nopeusneulomiseen.


Aloitin sukat aika pian ohjeen julkaisun jälkeen. Loin silmukat ensin väärin eli tein tuon nirkon ihan jokaiseen silmukkaan ja luin ohjeesta tarkemmin vasta kun olin luonut kaikki silmukat että niitä pitikin tehdä vain joka toiseen silmukkaan.


Aloitin sitten alusta ja toisella kertaa se sujuikin jo vähän nopeammin, hommaa nopeutti tietysti myös se että tein ohjeen mukaan.


Sukan pitsineuleet oppi aika äkkiä ulkoa ja koska mallineule meni sukan silmukkamäärään tasan kolme kertaa, neuloin varren neljällä puikolla.


Toista sukkaa neuloessa alkoi sattua käsiin ja jouduin pitämään aina vaan pidempiä taukoja. Sisulla neuloin toisenkin sukan loppuun ja vieläpä hyvissä ajoin alle 12 tunnin kuluttua ohjeen julkaisusta. Eipä taida minusta olla enää neulomaan sukkia kilpaa, onneksi käsikipu kuitenkin hellitti seuraavana päivänä.


Malli: Hellunen
Lanka: Novita Nalle, kaurapuuron väristä meni melkein koko kerä ja sinistä muutama metri
Puikot: 3 mm sukkapuikot


Kiitos edellisen postauksen kommenteista, tässä vielä vähän parempi kuva sydänsukista.


4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja aivan uskomattoman nopeesti valmistui.

  VastaaPoista
 2. On lohduttavaa, että sinäkin joskus luet vähän huolettomasti ohjetta! Tänään kun aloitin viitosetapin sukkia alkoi jo usko loppua, kun olin kolmeen kertaan onnistunut ohittamaan jotain oleellista ohjeessa kärkeä tehdessäni. Ja olen kuitenkin ennenkin tehnyt kärjestä aloitettuja sukkia. Ohjeesta tekeminen ei taida olla mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luen ohjeita useinkin hyvin huolettomasti. Tai sitten hukkaan ohjeen kokonaan ja teen loppuun omasta päästä. Viitosetapin ohjetta saa kyllä lukea useammassakin kohdassa tarkasti, vaikeuksia on ollut muillakin.

   Poista
 3. Minusta ei koskaan olisi tuollaisiin nopeushaasteisiin - millään tavalla.
  Hatun nosto sinulle!

  VastaaPoista