sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Finaali

Tämän vuoden Sukka-Finlandia on jäähdyttelyohjetta ja palkintojenjako seremoniaa vaille valmis. Sain jokaisen etapin valmiiksi ennen määräaikaa mutta yhtään sukkaparia en raportoinut.


Ihan virheetön ei ollut tämä viimeinenkään ohje. Yhden virheen suunnittelija ilmoitti sitten kun kisa oli jo ohi.


Olin valinnut sukkiini sattumalta hyvin samalaiset värit kuin moni muukin. Ekan sukan jälkeen harmittelin vähän värivalintaani mutta neuloin sitten toisenkin samoilla väreillä koska en pidä eriparisukista.


Neuloin ekan sukan hyvinkin samaan tahtiin kolmen nopeimman kanssa mutta menin sitten nukkumaan koska en kisannut (maaliaika oli tämän vuoden kisataulukossa, mun ekaan sukkaan meni noin puolet toisen tai kolmannen ajasta ja neulon toisen sukan aina nopeammin). Ja koska en kisannut tein toisesta sukasta hetken mietittyäni peilikuvan, ohjeessa on vain takaosan kukka vaihdettu toiseen reunaan.


Tämän sukkaohjeen ideana oli neuloa ensin kahdella värillä kirjoneuletta ja sitten värittää noita kukkasia ihan värikynillä. Mulla ei ole tuommoisia tekstiilin värittämiseen sopivia kyniä joten väritin kukkasia silmukoita jäljentämällä joka oli sallittu myös ohjeessa.


Ihan kiva että suomeksikin järjestetään sukkakisoja, kisaajissa oli paljon nopeita neulojia joita ei kansainvälisissä kisoissa näy. Ohjeet oli ihan sopivia nopeusneulontaan ja tuomarointi vähän kierroksesta riippuen tiukkaa tai vähän lepsumpaa.


Malli: Kärhöt
Langat: PetrichorYarns Sox harmaa ja vaaleanpunainen, Drops Fabel valkoinen
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko

1 kommentti: