sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Viides etappi

Nämäkin sukat sain ihan kisan aikataulussa valmiiksi. Onneksi en kisannut kun kuvaaminen ei ole taaskaan huvittanut.


Sukka-Finlandia on ihan loppumetreillä, vielä on muutama päivä aikaa viimeistellä viimeisen etapin sukat niin saisin nekin aikataulussa valmiiksi. Sitten on enää vuorossa nyt jo tiedossa olevien voittajien julkistus ja ilmeisesti vielä yksi jäähdyttelyohje.


Tämäkin malli oli aika helppo. Toki monelle saattoi olla uusi kantapää, sukat aloitettiin varpaista. Ohjeessa oli joku pikkuvirhe mutta virheellisinä tehdyt sukat hyväksyttiin myös, olihan ne tehty ohjeen mukaan.


Mun sukat ei taida olla ihan ohjeen mukaiset, muokkasin vähän mutta taas niin vähän että kukaan ei huomaa jos en erikseen kerro. Sukkien lanka on Rva Silmusolmun merinosukkista, ostin vyyhdin Jyväskylän talvifestareilta. Kivaa neulottavaa rauhalliseen tahtiin.


Muuten olen neulonut niiden kohta valmiiden viimeisen etapin sukkien lisäksi kaikenlaista. Puikoilta on tipahdellut yksinäisiä sukkia ja testijuttuja mutta toivottavasti saan jotain melkein valmista viimeisteltyä ensi viikon aikana niin on viikonloppuna jotain esiteltävää.


Malli: Halo
Lanka: Rva Silmusolmu Merino Sukkis
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko

2 kommenttia: