keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Bonus 1

Sock Madness kisassa on tänäkin vuonna myös bonusohjeita. Ohjeen saa jos saa sukkansa valmiiksi määräajassa.


Myös huutosakkilaiset saavat bonusohjeen jos raportoivat sukkansa valmiiksi ennen kierroksen loppumista.


Ja huutosakkilaisen sukkien ei edes tarvitse olla ihan ohjeen mukaiset. Minäkin sain tämän ohjeen vaikka raportoin valmiiksi kaksi samanlaista sukkaa eli vain sen ensin valmistuneen parin noista edellisen postauksen sukista.


Tämä malli on varsin yksinkertainen mutta ohje on pikkuisen hankalasti selitetty. Moni teki nuo silmukan nostot ja yhteen neulomiset väärin kun ei vaan ymmärtänyt ohjetta.


Neulominen oli kyllä varsin tylsää ja hidasta, onneksi sain toisen varren neulottua koulutuksessa ja matkalla sinne ja takaisin, muuten tuntui kestävän ikuisuuden.


Tämmöiset mallit missä on nostettuja silmukoita on joskus hankalia jos neulotaan samalla kerroksella myös sileää. Sukan terä oli aikamoinen kippura ennen pingotusta mutta pesu ja kunnollinen blokkaus auttoivat kummasti.


Malli: Zippers Socks
Langat: lilakirjava Opal ja Alize Superwash
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikkoMetsässä oli tämmöisiä taipuneita puita joita vähän kummastelen. Lunta oli talvella aika paljon mutta ei nuo latvukset näytä niin isolta että pelkkä lumi selittäisi taipumisen. Olivat vielä aika lähekkäin.

1 kommentti: