sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Ensimmäinen kisakierros

Sock Madness kisan ensimmäisellä kierroksella neulottiin pitsiä.


Kisaajat neuloivat nopeasti kaksi erilaista sukkaa. Minä olen huutosakissa ja neuloin kaksi erilaista sukkaparia, niin kyllä teki moni muukin, myös kisaajat kun saivat ensin kisasukat valmiiksi.


Ohjeessa oli siis kaksi erilaista pitsimallia joista toista oli tarkoitus käyttää ensimmäisessä sukassa ja toista toisessa. Myös kärki ja kantapää ovat erilaiset oikeassa ja vasemmassa sukassa.Langaksi valitsin Adlibriksen ohuen sukkalangan.


Tilasin kerän tätä raitalankaa ihan vaan sen takia kun värinimi oli Visingsö. Vietin lukioikäisenä ikimuistoisen kesän tuolla saarella, ensin pari viikkoa kielikurssilla ja sitten noin kuukauden mansikoita poimimassa. Se kesä oli kyllä ihana ja lämmin. Meillä sattui vielä niin hyvä tuuri että kaikki sateet tuli kielikurssin aikana, loppukesä oli todella aurinkoinen.


Langan väri ei kyllä muistuta yhtään tuosta kesästä. Kerällä ihan raikkaalta näyttävät värit on turhan tummia ja ankeita valmiissa sukassa. Siis tämä väri on noissa sukissa missä on kahta harmaata ja ruskeaa sinisen ja valkoisen lisänä.Se, että myös toiset sukat on tätä samaa lankaa raidallisena, johtuu siitä että tuo toinen raitalanka tuli pyytäen ja yllättäen samassa paketissa. En palauttanut koska kulut sekä minulle että lähettäneelle firmalle olisivat hyvin todennäköisesti olleet isommat kuin lankakerän arvo.Sukat on tehty ihan samankokoisiksi, sama silmukkamäärä ja sama määrä kerroksia. Kuvissa ne on erikokoiset koska pingotin toiset isommilla blokkereilla ihan tarkoituksella.


Tämä Adlibriksen sukkalanka on vähän tavallista ohuempaa, nämä sukat ovat varmaan ihan sopivat myös kesäkäyttöön.Malli: Demogorgon's Lair
Lanka: Adlibris Socki Fine, värit Visingsö ja Stavanger
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti