sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Avaruuden ikkunat

Nyt kun kaikki SockMadness sukat on postattu jatketaan näillä TiiQ:n sukkakirjan testisukilla.


Tylsästi kuvasin suurimman osan samalla keraa ja samassa paikassa mutta tärkeintä näissä onkin nyt nämä sukat.


Näidenkään neulomisesta en paljoa muista mutta näköjään olen vaihtanut lankojen järjestyksen toiseen sukkaan. Ilmeisesti ihan tarkoituksella.


Eli toisessa sukassa dominoi tuo keltainen lanka ja toisessa raidallinen.


Näissä tuo raitalanka on Fabelia josta sain tänä vuonna huonon neulemuiston (halkeili jne). Joko lanka sopii paremmin kirjoneuleisiin tai laatu on muuttunut vajaassa vuodessa. Nämä sukat olen neulonut viime vuoden maaliskuussa ja lankaosto on tehty joko saman vuoden helmikuussa tai edellisenä kesänä (v 2017). Ja se tänä keväänä neulottu lanka oli ostettu viime syksynä.


Lankavalintani ei ehkä ollut paras mahdollinen, osa raitalangan väreistä on turhan lähellä tuota keltaista mutta mallina tämäkin on aivan ihana kuten melkein kaikki Tiinan kirjan sukkamallit. Nämä sukat on neulottu ohjeen koolla S.


Malli: Avaruuden ikkunat
Langat: Drops Fabel, raidallinen ja Hjertegarn Sock 4, keltainen
Puikot: 2.5 mm


Sain juhannuksena mieheni mukaan kävelemään ja tämmöinen maisema avautuu kun on kävelty n 3.5 km. Kuvan laatu tosi huono koska mies hoputti lähtemään pois sateen alta. Päästiin melkein kuivina kotiin.

3 kommenttia:

  1. On kiva nähdä näin isossa pinnassa dominoinnin vaikutus.

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! Nämä Tiinan mallit on kyllä aina taattua laatua. :)

    VastaaPoista
  3. Tiina Kuun sukat ovat aina upeita, nämäkin. Nämä ovat samantyyliset kuin se Tiina Kuun sukkamalli, mikä oli SukkaFinlandiassa. In Memoriam.

    VastaaPoista