perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kesä syksyyn vaihtuu

Kesä ehti melkein vaihtua syksyyn ennenkuin jatkoin taas sukkien testineulontaa.


Nämä on neulottu elokuussa ja ennen näitä testasin heinäkuussa mallin jota kirjaan ei sitten tullutkaan. Mutta ne sukat on jo esitelty aiemmin.


Näitä oli ilo neuloa ja se varmaan näkyi myös lopputuloksessa koska kummityttö valitsi nämä mukaansa vaihtoon lähtiessään. Sukat lämmittävät jonkun varpaita joko nyt tai ihan hetken päästä toisella puolella maapalloa.


Näistä langoista tuo keltainen oli hutitoimitus eli tilasin jotain muuta väriä ja sain sitten tämän tosi kirkkaan keltaisen. Loppujen lopuksi ihana huti, nämä oli jo toiset sukat mihin käytin tätä hutilankaa ja kolmannetkin on jo esitelty. Sain myös sen alunperin tilaamani langan veloituksetta mutta se on vielä neulomatta.


Nämä sukat kuvasin pikaisesti kun kummityttö oli meillä käymässä siksi muista poikkeava kuvauspaikka. Nämä neulottu ohjeen koolla S, löysällä käsialalla ja vähän tavallista isommilla puikoilla tuli reilun kokoiset sukat


Malli: Kesä syksyyn vaihtuu 
Langat: Lanitium ex Machina Basic sock, ruskea ja Soft merino sock, keltainen
Puikot: 2.5 mm


Luulin vanamon olevan täällä tosi yleinen koska niitä on tuossa meidän omassa metsässä hyvin paljon. Mutta muualla lenkkipolun varrella olen nähnyt vain muutamia yksittäisiä kukkia. Eikä meidän metsä ole todellakaan mitenkään vanha tai hoitamaton eli viihtyy myös alle 100 vuotta vanhoissa metsissä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti