tiistai 9. heinäkuuta 2019

Neulefestareilla

Vaihteeksi jotain ihan muuta kuin testineulesukkia. Kävin perjantaina pikaisesti Jyväskylän neulefestareilla. Lähinnä kiertelemässä ja katselemassa ja tietenkin lankaostoksilla. Neuloin myös pienen hetken. Muutaman tutun bongasin ja TiiQn näin pikaisesti heti tultuani.


Sää suosi perjantaikävijää ja hihaton liehuke oli oikein sopiva vaatetus tänä vuonna. Mun ostokset oli tänä vuonna lankaa ja muutama kirja. Kaikki lankaostokset ei nyt päätyneet kuviin mutta jotain kaikilta niiltä myyjiltä keneltä lankaa ostin.


Ostin myös vasta ilmestyneen Jämälankasukat kirjan, koska mulla on noita jämiä kertynyt ihan kiitettävästi. Pikaisella selaamisella ainakin muutamassa ohjeessa tarvitaan isompiakin määriä pääväriä mutta täytyy sitten vaikka raidoittaa kun jämälankasukat saa mun mielestä näyttää jämistä tehdyiltä. Tosin ostin myös messuilta minivyyhtejä jotka oli lopulta suurin syy kirjan ostamiseen. Isossa vyyhdissä siis 10 x 20 g Ilun värjäämää merinoa.


Kirjaosastolla Tiinan kirja näytti kiinnostavan kovasti. Näin jälkikäteen harmittaa että en sanonut sille yhdelle kirjoneulesukkia vierastaneelle että niistä raitalangoista voi hyvin neuloa kirjan sukkia ilman kirjoneuleita jos haluaa opetella vaikka uudenlaisia kantapäämalleja. Ei ehkä olisi innostunut sittenkään kun vierasti myös varpaista aloitettuja sukkia.3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Ostin eilen tuon Jämälankasukkakirjan kirjakaupasta ja oli tarjouksessa. Kivoja lankoja olet ostanut ja nyt vain odotellaan millaisia sukkia puikoiltasi tipahtaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania lankoja! Odotan innolla, että mitä neulot niistä. :)

    VastaaPoista