tiistai 5. tammikuuta 2021

Vuosikatsaus

Taas on perinteisen neulevuosi-katsauksen aika. Olin jo joulukuun puolivälissä ihan varma että en voi tehdä tätä katsausta koska vuoden 2020 neulekirjanpito oli jäänyt hoitamatta.

Kirjasin sitten kuitenkin kaikki viime vuonna valmistuneet työt Ravelryyn joulun aikaan, täältä blogista sain kuvat ja muut tiedot langanmenekkiä lukuunottamatta. Lisäsin puuttuvat työt Ravelryyn sen takia että joulukuussa Ravelryssä oli laskettu vuonna 2020 valmistuneiden projektien määrä ja vieläpä kerrottu minkä maalaiset neulojat olivat neuloneet eniten. Suomi oli siinä vaiheessa kolmantena, ei niin kauhean paljon Norjaa jäljessä. Islantilaiset olivat neuloneet eniten. Lopullinen tulos on tätä kirjoittaessa vielä selvittämättä.

Paljonkos mä sitten neuloin viime vuonna. Aika vähän omasta mielestäni. Tahti vähän kiihtyi vuoden loppua kohti mutta silti osa läheisistä jäi ilman perinteisiä joululahjasukkia.

Sain valmiiksi 51 neuletta. En virkannut yhtään työtä ja ompelin neljä pientä paitaa. Eniten neuloin sukkia, 34 paria. 

Toisena tulivat paidat joita neuloin viisi kappaletta.

Lapasia neuloin neljä paria.

Neuloin myös kaksi takkia.

Ja sitten neuloin vielä yhden peiton, vauvahaalarit, sormikkaat, pipon, lelun ja säärystimet.

Langankulutusta en tiedä. Ravelryn mukaan lankaa kului noin 21 000 m. En laske kiloja koska osassa töitä kulutus on varmasti jonkin verran pielessä.

Tänä vuonna jatkan neulomista ja toivon vanhan innostuksen palaavan joskus. Bloggaan noin kerran viikossa jos saan jotain aikaiseksi. Vielä on muutamia töitä esittelemättä viime vuodelta joten niistä sitten seuraavaksi. 


1 kommentti: