tiistai 25. tammikuuta 2022

Neulevuosi 2021

 Viime vuosi ei ollut mitenkään hyvä neulevuosi, blogikin meinasi ihan kuivua kokonaan. Mun piti kyllä tehdä taas joulukalenteri, mutta elämä yllätti ja jouduin koko loppuvuodeksi sairaalaan, pääsin kuitenkin jouluksi kotiin ja olen edelleen hengissä vaikka tilanne oli jossain vaiheessa jopa kriittinen.

Jotain sain kuitenkin aikaiseksi viime vuonnakin. Neuloin aika monta paitaa ja villatakkia. Osa ihan pienelle ihmiselle sopivia mutta myös monta ihan aikuisen kokoista. Paitoja ja takkeja neuloin yhteensä 9 kpl. Paidoista lemppari on tämä Newspaper Pullover, jonka voin esitellä kunhan saan kameran ladattua


Eikä nämä testineulotut  (Little Woodland, AnnaJohanna) pikkuihmisten paidatkaan (Little Woodland, AnnaJohanna)  ole tyhmempiä. Näistäkin postaus joskus myöhemmin.



 Eniten neuloin taas sukkia, 32 paria. Osa sukista jäi punnitsematta ja vielä useammat jäi kokonaan kuvaamatta. 



Sukkiin en laskenut niitä 22 joulukalenterisukkaa joita en ollenkaan kuvannut enkä esitellyt. Ehkä ensi jouluna saan nekin esille. Lisäksi neuloin kaksi vauvan peittoa joista toinen oli aika isokokoinen. Tein yhdet aikuisten kämmekkäät


  ja pienen vauvan lapaset. 

Virkkasin vaunulelun



 ja neuloin lelutraktorin. Lisäksi neuloin myös potkuhousut vauvalle. Kaikkiaan sain valmiiksi 67 työtä joihin kului lankaa yli 21 000 m. Ei todellakaan mikään ennätysvuosi. Lankaa ostin taas turhan paljon ja varasto jäi varmasti plussalle vuoden lopussa. Pidin tosi huonosti kirjaa neulomuksista viime vuonna. Mutta nyt on uusi vuosi ja tästä ei voi kuin parantaa. Olen vielä ainakin pari kuukautta sairauslomalla, virallisesti toukokuun loppuun, mutta työterveyslääkäri voi todeta mut terveeksi jo aiemmin. Eli vielä on vähän aikaa myös neuloa päivisin, neulominen alkoi sujua jotenkuten tammikuun alussa, vuoden ensimmäinen neule valmistui tänään ja uusia olen jo aloittanut.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä parantumiseen! Langat ja käsityöt on hyvää terapiaa kaikenlaiseen vaivaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Sain siis aivoverenvuodon ja neurokirurgi oli myös sitä mieltä että neulominen kuntouttaa.

    VastaaPoista
  3. Paranemisia ja voimia kevääseen! Sekä neuleiloa. Valtava määrä hienoja töitä viime vuonna.

    VastaaPoista