sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Neljäs kierros

 Pyöräilykausi on jo alkanut. Toukokuussa kilometrejä poljettuna jo noin 400. Olen myös neulonut, aika vähän ja lähinnä näitä Madness sukkia ja bonusohjeita.

Neljäs kierros alkoi melkein kaksi viikkoa sitten. Juuri äsken oli vielä yksi paikka täyttämättä eli seuraava kierros alkanee ihan lähipäivinä.

Valitsin mielestäni kivan raitalangan tälle kierrokselle. Suurin osa neuloi sukat yksivärisenä.Ohjeessa oli taas paljon kaikenlaista, valepalmikkoa, pitsiä, pompulaa ja jos vaikka mitä. Ja erilaisia kavennuksia. Välillä piti tehdä kavennukset kierrettynä ja välillä ihan tavallisesti. Ekan sukan alussa tuntui ettei tätä piiperrystä jaksa millään. Sinnillä tein ekan sukan kantapäähän asti ja sitten alkoi helpottaa kun lopussa toistettiin samoja kerroksia sukan päällä ja pohjassa sai neuloa sileää. Raitalangassa on se hyvä puoli että saa koko ajan odottaa värin vaihtumista.Kerin ekan sukan valmistuttua pätkän pois että sain aloittaa toisen sukan samasta väristä millä olin aloittanut ekan sukan. Tavoitteena siis identtiset sukat.Jostain syystä värit menivät sekaisin juuri ennen kantakäännöstä. Valkoisen raidan jälkeen ei tullutkaan keltaista kuten ekassa sukassa vaan jotain ihan muuta. Mitään solmua en kuitenkaan löytänyt värit vaan lähti menemään jostain syystä väärin. Kantakäännöksen jälkeen oli sitten solmu ja värien järjestys muuttui taas.Malli: Strawberry Martini

Lanka: Nako Boho väri Winter Garden

Puikot: 2,25 mm

Tälä kertaa sukat hyväksyttiin aika nopeasti ja sain bonusohjeen joka on juuri nyt puikoilla. Toivottavasti saan bonussukat valmiiksi ennen seuraavaa kierrosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti