lauantai 10. syyskuuta 2022

Lisää unikkoja

 Viime vuoden katsotuin postaus oli varmasti tyttären unikkosukat. Neuloin viime vuonna useammatkin unikkosukat, Ne ohuet tyttärelle ja vähän paksumpia muille. Keväällä tytär kysyi ehtisinkö neuloa unikot myös hänen ystävälleen. Lupasin mutta kysyin myös saanko valita itse värit, mustavalkoisten neulominen ei enää innostanut, halusin puikoille väriä.


Oltiin menossa tyttären luo lapsenvahtikeikalle joten aikaa näiden neulomiseen ei ollut kovin kauaa. Ravelry-projektista näen että olen neulonut nämä parissa päivässä maaliskuun lopulla.


Kuvat otin tyttären luona ja assarina oli tyttären poika jolla ikää silloin vähän päälle 1 v. Sukat ja blokkerit kiinnostivat kovasti mutta lempilelu oli kaukosäädin jota laitettiin korvalle puhelimen tapaan. Myös papan puhelin kiinnosti kovasti.Netistä löytyvä kaavio on tarkoitettu vähän paksummalle langalle siksi lisäsin muutaman silmukan ja piirsin tulostettuun kaavioon viivat lisättyjen silmukoiden kohdalle että muistin lisätä siihen kohtaan ylimääräisen pohjavärisen silmukan neuloessa.Joudun varmasti vielä neulomaan sukkia tällä mallilla.

Malli: unikkokaavio

Langat: Step, valkoinen ja Opal, turkoosi

Puikot: varressa 2,75 mm pyöröpuikko ja terässä 2,25 mm pyöröpuikko


2 kommenttia:

  1. Hei, teitkö siis terän unikkokuvioinnin samalla kaavalla kuin varren kuvio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi kaavio on siitä hyvä että kuviot jatkuu hienosti kun aloittaa viimeisen kerroksen jälkeen alusta ekalta kerrokselta.

      Poista