keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pussillinen lankaa

ja kuuden millin virkkuukoukku sekä pari viikkoa aikaa. Sen verran tarvittiin tämän peiton tekemiseen.

viltti4

Nämä langat on pyörineet mun varastossa jo jonkin aikaa, sekalaisia sekoitelankoja, pääasiassa Novitaa. Kirjava sininen on Lauraa ja pinkki Sonjaa. Punertava, sininen ja musta on Popia. Lisäksi toista mustaa, jotain nimetöntä sekoitetta sekin varmaan.

viltti3

Virkkasin palat yhteen nurjalta kiinteillä silmukoilla. Ja nyt kun tätä katselen niin nurja puoli näyttää jotenkin kivemmalta kuin oikea. Onneksi tilkkupeitossa ei ole niin kamalasti väliä miten päin se on kunhan vain lämmittää.

viltti2

Olin virkannut puolet paloista yhteen kun mies kysäisi mitä teen. Peittoa, vastasin. Ja mies oli sitten sitä mieltä että meillä on kyllä peittoja jo aika paljon. Kysyin sitten olisiko tuo halunnut vaikkapa paidan näistä langoista, ei vastannut enää mitään. Sitähän minäkin, ei näistä oikein voinut tehdä muuta kuin tämmöisen tilkkupeiton.

Meillä on ollut ihan hirvittävän kylmä niinkuin varmaan melkein kaikkialla tällä viikolla. Kuvat on vähän onnettomia kun kädet oli ihan jäässä ja mä tärisin kuin horkassa. Noita paloja on 63 kappaletta ja peitto on kokoa n 160x120 cm.

Lämpöä tähän päivään toi ihana yllätys Italiasta. Kiitos Tea!

friend

6 kommenttia:

 1. Kaunis peitto, kaunis sommittelu!

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet onnistunut, kaikin puolin.

  VastaaPoista
 3. Komea saavutus. Ja väritkin sopii tosi hyvin peittoon.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit ja kuvio. Kaikinpuolin taideteos.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis peitto :). Meillä mies on samoilla linjoilla peittojen suhteen, ja koristetyynytkin tunkee aina kaappiin, kun kuulemma tippuvat aina lattialle ja ovat tiellä....

  VastaaPoista